Fotbal international Echipa lui Mutu a pierdut din nou în Azerbaidjan. "E păcat. Am încercat să facem câteva lucruri, dar nu ne-a ieşit"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Neftchi Baku, echipa antrenată de Adrian Mutu, a pierdut în prima ligă a Azerbaidjanului contra liderului Qarabagh, scor 2-0. 



"A fost un meci greu, împotriva unui adversar puternic. Jucătorii mei au încercat să lupte până la final ca o echipă. E păcat că am pierdut, am încercat să facem câteva lucruri dar nu ne-a ieşit", a declarat Adrian Mutu, conform sportinfo.az.

Jurnaliştii azeri nu au ratat ocazia şi l-au înţepat pe antrenorul român. "Mereu spuneţi că meciul a fost greu. A fost vreun meci uşor în campionat?", a fost întrebat Adrian Mutu. 

"Toate meciurile sunt dificile. Aştept mai multe de la atacanţii mei. Ei trebuiau să ţină mai mult de minge şi să ajute echipa. Trebuie să găsim o ieşire din această situaţie. Mi-ar plăcea să înscriem mai multe goluri", a replicat scurt acesta. 

Neftchi rămâne pe locul 5 în campionat, cu doar 25 de puncte în 17 etape. Dacă ar fi câştigat meciul cu Qarabagh, Neftchi Baku ar fi urcat pe locul trei. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international





pixel