Echipa nationala Echipa națională, susținută de zeci de mii de români, în tribunele din München!

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Suporterii români nu își lasă „tricolorii” la greu, astfel că vor fi prezenți în număr foarte mare și în partida din optimile de finală ale EURO 2024.„Marea galbenă” se întoarce! Românii iau cu asalt din nou Münchenul

Echipa națională a României va înfrunta astăzi, 2 iulie, selecționata Olandei, în optimile de finală ale EURO 2024, pe Football Arena din München, de la ora 19:00.

Organizatorii au anunțat că aproape 13.000 de bilete au fost achiziționate de suporterii români, un număr aproape dublu decât cel al fanilor olandezi, care atinge 7.000 de fani.

Cu toate acestea, se estimează că alături de „tricolori” vor fi peste 25.000 de susținători ai României, în tribune, la ora meciului, deoarece cele mai multe bilete au fost achiziționate de fani cu domiciliul în Germania (23.000). Un număr important de bilete a ajuns și la rezidenții austrieci, astfel că explicația cea mai plauzibilă rămâne că suporterii români, care fac parte din diaspora, au achiziționat aceste bilete, în cea mai mare parte.

 

„Împreună până la final”

„Tricolorii” au transmis un mesaj tuturor suporterilor români, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, recunoscând că partida împotriva Olandei reprezintă o rară ocazie de a scrie istorie.

„România la EURO 2024 este o poveste de determinare și pasiune, o călătorie plină de momente memorabile și de bucurie pentru toți românii. Fiecare meci a fost un spectacol în care inimile românilor au bătut la unison, iar vocile suporterilor noștri au răsunat pe stadioanele din Germania, transformându-le în adevărate fortărețe ale entuziasmului și speranței. Jos pălăria, România! Mai uniți ca acum nu am fost vreodată!

Astăzi, avem ocazia rară de a scrie istorie. Cu energia și încrederea pe care ni le-ați insuflat, voi, minunați suporteri ai tricolorilorilor, suntem pregătiți să dăm tot ce avem mai bun pe teren. Împreună, putem să ne îndeplinim visul. Haideți să continuăm să visăm și să luptăm pentru fiecare moment, pentru fiecare gol, pentru fiecare intervenție salvatoare.

Tricolorii, alături de suporterii săi fideli, sunt gata să facă un pas important în istoria fotbalului. Acesta este gândul zilei pentru că azi este ziua în care putem scrie istorie! Și trăim această zi împreună, aici! Împreună până la final”, au transmis „tricolorii”, prin intermediul paginii oficiale de Facebook a echipei naționale a României.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel