Fotbal international O echipă uriaşă a fost numită "şantier" de un fost internaţional

Data publicării:
Foto cu rol ilustrativ: Pexels
Foto cu rol ilustrativ: Pexels

Una dintre cele mai importante echipe de fotbal din Europa a fost declarată "un şantier" de către un fost internaţional. 



Este vorba despre Bayern Munchen, echipă care rămâne fără antrenorul Thomas Tuchel la 1 iunie şi care nu a găsit, încă un înlocuitor. Xabi Alonso şi Julian Nagelsmann au refuzat oferta bavarezilor, Sebastian Hoeness a declarat că vrea să rămână la Stuttgart, astfel că postul este în continuare vacant. S-a încercat chiar şi convingerea lui Thomas Tuchel să mai stea un sezon, însă acesta a refuzat. 

Bayern Munchen a terminat sezonul pe locul 3 în Bundesliga, ceea ce înseamnă că nu va juca nici Supercupa Germaniei. Este pentru prima dată în ultimii 13 ani când clubul bavarez înregistrează o astfel de performanţă negativă. 

"După un sezon fără trofee, trebuie să vezi unde e problema, să faci nişte schimbări radicale. Chiar şi sezonul anterior, nu a mers exact cum ar fi trebuit, Bayern nu a mai dominat aşa cum se întâmplase până atunci, iar în prezent echipa este un şantier", a spus Ballack.

Aşa cum se ştie, şi fostul căpitan al naţionalei de fotbal a Germaniei şi al lui Bayern Munchen, Lothar Matthaeus, a făcut un apel la preşedintele onorific al clubului bavarez, Uli Hoeness, să facă un pas înapoi şi să lase conducerea actuală să ia decizii cu privire la viitorul grupării. El menţiona că este "tot mai comic" să vezi cum Bayern este permanent în căutarea unui nou antrenor, scrie Agerpres.

Tuchel a confirmat că nu mai rămâne la Bayern  

Înaintea ultimei etape din Bundesliga, antrenorul Thomas Tuchel şi-a reconfirmat plecarea de la echipă. 


"Aceasta este ultima mea conferinţă de presă în Saebener Strasse. Acordul din februarie este în continuare valabil. Au fost din nou discuţii, dar nu am putut ajunge la un acord. Rămânem, deci, cu acordul din februarie", le-a spus tehnicianul german jurnaliştilor prezenţi în sala de presă.

"Este evident greu. Rezultatele din Liga Campionilor împotriva echipelor Lazio, Arsenal şi Real Madrid aduc unitate. Feedback-ul din ultimele săptămâni a fost fundamental pentru ca noi să avem o discuţie. Dar nu am putut ajunge la un acord şi nu voi enumera motivele", a adăugat el.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?