Superliga Romaniei Echipele remarcate de Giovanni Costantino în Liga 1. "Nu au atât de multă calitate, dar sunt luptători"

Data publicării:
Foto: Pixabay
EXCLUSIV
Foto: Pixabay

Italianul Giovanni Costantino a făcut lista echipelor pe care le-a remarcat în acest sezon de Liga 1.



"Cred că toate echipele din Liga 1 au puncte slabe şi puncte tari. Fiecare are propriile caracteristici. În alte ligi, cam toată lumea joacă la fel. În România nu, fiecare meci e diferit. FCSB, spre exemplu, joacă 4-3-3. Nu e nimic special tactic, dar au multă calitate tehnică, joacă foarte bine împreună. Apoi, Oţelul Galaţi. Nu au multă calitate, dar sunt luptători, joacă bine pe a doua minge. Petrolul juca 3-5-2, un alt tip de fotbal. Voluntari juca 3-5-2 vertical. Apoi CSU juca 4-3-3, dar cu multă rotaţie. Rapid juca în 4-2-3-1, cu multă rotaţie între jucători. 

Apoi, o avem şi pe Farul, care juca un fotbal foarte diferit. Fiecare meci e diferit, aşa mi s-a părut", a declarat Giovanni Costantino în exclusivitate pentru DC Sport. 

Italianul a fost pe banca celor de la FC U Craiova 1948 timp de 16 etape, în care a obţinut 5 victorii, 3 remize şi 8 înfrângeri. De asemenea, el a antrenat şi 2 meciuri în Cupa României, unde a obţinut 2 victorii. 

Youtube video image

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?