Fotbal international Eddie Howe, avertisment pentru jucătorii lui Newcastle după seria de rezultate slabe. "Nimeni nu are locul garantat"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Newcastle nu se regăseşte în campionat, iar antrenorul Eddie Howe îi avertizează pe jucători. Antrenorul echipei engleze de fotbal Newcastle United, Eddie Howe, şi-a avertizat jucătorii că nimeni nu mai are locul garantat, încercând astfel să-i mobilizeze pe aceştia după o serie de rezultate negative ale formaţiei în Premier League, scrie DPA.

Newcastle a pierdut marţi, cu 1-3, partida de pe teren propriu cu Nottingham Forest, din etapa a 19-a a campionatului, a patra înfrângere în ultimele cinci runde.

"Voi fi pregătit să fac orice schimbare care cred eu că poate fi benefică pentru echipă. Vreau performanţă, vreau rezultate, iar jucătorii sunt direct responsabili pentru ceea ce oferă pe teren. Obiectivul la fiecare meci trebuie să fie victoria, nimic altceva, deci vreau să-i văd că dau totul, nimeni nu are locul garantat, totul depinde de ei", a spus tehnicianul.

Newcastle United va juca în runda următoare, pe 1 ianuarie, în deplasare cu Liverpool, echipă aflată provizoriu pe primul loc în Premier League.

Newcastle este momentan pe poziţia a 8-a, cu 29 de puncte, la 10 puncte de podium, scrie Agerpres. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel