Fotbal international Eden Hazard ştie unde s-a rupt totul pentru el la Real Madrid

Data publicării:
Facebook Eden Hazard
Facebook Eden Hazard

Eden Hazard, fostul mijlocaş belgian al celor de la Chelsea şi Real Madrid, acum retras din activitate, ştie care a fost cea mai mare greşeală făcută în carieră. Fostul mare fotbalist belgian Eden Hazard a dezvăluit că operaţia la gleznă pe care a suferit-o în martie 2020 este lucrul pe care îl regretă cel mai mult în legătură cu cariera sa, scrie site-ul walfoot.be.

Eden Hazard se simte bine după retragere şi apare la diferite evenimente. După cum se ştie, retragerea lui a fost grăbită de numeroasele accidentări, care l-au făcut să fie rezervă la Real Madrid, echipa viselor sale, unde nu a reuşit niciodată să se impună.

Într-un interviu acordat podcastului Chequeo Var, fostul căpitan al Diavolilor Roşii a vorbit despre cariera pe care a avut-o şi mai ales despre regretele sale.

"Dacă aş putea schimba un singur lucru în trecut, cu siguranţă ar fi operaţia la gleznă pe care am avut-o în martie 2020", a mărturisit el.

"Când m-am întors la Madrid de la Dallas, tocmai izbucnise Covidul. Am petrecut mai bine de două luni singur acasă, având nevoie de reabilitare, dar fără kinetoterapeut. Dacă aş putea schimba o situaţie din trecutul meu, ar fi aceasta", a spus belgianul.

Hazard a explicat că îşi suna medicul să vină să-l ajute la reabilitare, în ciuda pandemiei. "Obiectivul meu era să fiu din nou la un nivel înalt. După lockdown, am revenit pe teren, dar glezna mea nu era bine. De fapt, s-a rupt din nou. Situaţia nu se schimbase", a povestit el, conform Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel