Echipa nationala Edi Iordănescu ar fi dorit de Legia Varşovia. Dumitru Dragomir îl sfătuieşte să plece. "Milioanele se fac la timpul lor. Dacă poţi să le faci azi, fă-le"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Edi Iordănescu nu şi-a prelungit încă înţelegerea cu FRF, astfel că apar zvonuri conform cărora ar urma să semneze cu o echipă de club după Campionatul European din Germania. 



Se pare că Legia Varşovia ar fi intrat pe fir şi îl curtează pe antrenorul naţionalei României. Legia Varşovia este cel mai titrat club din Polonia, având în palmares 15 titluri de campioană, 20 de cupe şi 5 supercupe. 

Dumitru Dragomir spune că Legia este "o echipă de top din Europa. Au nişte condiţii senzaţionale"

"Cine nu ar lăsa naţionala pentru clubul ăsta? Acolo ar avea cel puţin 1 milion de euro salariu pe an. Cine nu ar pleca? Eu aş pleca în joc de gleznă. Să nu mai spuneţi nimănui că e tânăr şi că are timp să facă milioane. Milioanele se fac la timpul lor. Dacă le poţi face azi, fă-le. Te duci la EURO, se accidentează un jucător, cel mai bun, şi nu mai faci nimic. Orice oportunitate favorabilă vieţii se iveşte, ia-o în braţe şi fugi cu ea. 

Numai să nu fie în dauna familiei. Eu îl sfătuiesc pe Edi să se ducă. Cu echipa naţională sunt poveşti de adormit copiii, cu patriotism. Nu vedeţi care e trendul?", a declarat Dumitru Dragomir la Fanatik. 

Anghel Iordănescu a fost întrebat dacă îl va sfătui pe Edi să îşi prelungească înţelegerea cu FRF, dar a evitat subiectul. 

”Să fiu sincer, mi-a cerut de câteva ori punctul de vedere atunci când s-a transferat de la Pandurii la Gaz Metan sau la FCSB. Mi-a reproșat după că am fost de acord la FCSB.

Probabil că o să fie și o discuție pe această temă, dar sincer să spun, nu am să-i dau niciun răspuns și am să evit subiectul. Am să îl dau cu inima, nu uitați că am stat 10 ani în 3 mandate la naționale.

Am renunțat la bani mulți să vin, am ales cu inima. Echipa națională este cel mai înalt nivel. El și-a dorit mult să ajungă aici, a reușit, a performat și sunt convins că ține la echipa națională. 

Nu este vorba de partea financiară, depinde de ce își dorește președintele.”, a declarat Anghel Iordănescu în emisiunea Liga Digi Sport.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel