Echipa nationala Edi Iordănescu, din nou criticat! Neconvocarea lui Mitriță, subiect de dezbatere: „E jupânul!”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Reacțiile din fotbalul românesc nu au ezitat să apară în legătură cu lotul convocat de către Edi Iordănescu pentru formația naționalei României, selecționerul fiind din nou supus criticilor.



Sorin Cârțu „Mitriță să-și vadă de viața lui de fotbalist!”

Fost jucător al echipei Universității Craiova, la care activează și fotbalistul Alexandru Mitriță, Sorin Cârțu, a reacționat la decizia lui Edi Iordănescu de a nu-l convoca pe jucătorul oltean în lotul echipei naționale, pentru cele două meciuri amicale pe care selecționata țării noastre le va desfășura la începutul lunii iunie.

„Eu eram sigur că nu-l ia! A avut cifre, dar dacă el (n.r. - Edi Iordănescu) le ignoră, acum ce să-i faci? E jupânul, echipa lui s-a calificat și face ce vrea! Antrenorul e suveran! Poate că și i-a pus în cap pe cei din Oltenia, dar ce-l interesează pe el?

E decizia lui și n-ai ce să-i faci! Și eu am fost antrenor și am avut parte de momente în care a trebuit să iau decizii și am nemulțumit lumea. Uneori a ieșit bine, alteori nu și au avut ei dreptate... Asta e!

Din punctul meu de vedere, eu zic că trebuia să facă parte din lot! Dar întotdeauna am zis că n-o să-l ia. Mitriță să-și vadă de viața lui de fotbalist, să ia deciziile cele mai bune pentru el, duminică să facă o partidă mare și să califice echipa în Conference și să uite de relația asta!”, a mărturisit Sorin Cârțu, pentru GSP.ro.

CONSULTĂ AICI Lista preliminară a jucătorilor echipei naționale, convocați de Edi Iordănescu și mesajul acestuia

România va întâlni Bulgaria pe 4 iunie, de la ora 21:30, și Liechtenstein, pe 7 iunie, de la ora 21:00. Ambele meciuri de pregătire vor avea loc pe stadionul „Steaua”, din București.

Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu

Jucătorul în vârstă de 29 de ani a afirmat, în repetate rânduri, că speră să facă parte din echipa națională a României, multe personalități ale fotbalului românesc susținând convocarea fotbalistului oltean. Acesta a oferit prestații extrem de bune în competiția internă a SuperLigii, dar și în Cupa României.

Mitriță i-a transmis un mesaj selecționerului României, Edi Iordănescu, după ce a reușit să schimbe soarta meciului din ultima parte a play-off-ului SuperLigii, înscriind de trei ori în poarta „marinarilor” de la Farul Constanța. Elevii lui Gică Hagi conduseseră peste 70 de minute în meci, ca să se vadă egalați, în prelungirile partidei, grație reușitelor jucătorului craiovean.

„Am vrut să arăt că merit să ajung acolo (n.r - în lotul pentru EURO 2024). Mingea o pun la colecția mea, mă bucur că pot să o iau acasă”, a fost mesajul lui Alex Mitriță, la interviul de după meciul dintre Farul Constanța și Universitatea Craiova, scor 3-3.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?