Echipa nationala Edi Iordănescu mulțumește FRF și confirmă: „Suntem în discuții pentru prelungire”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Edward Iordănescu a confirmat că se află în discuții privind prelungirea contractului de selecționer al echipei naționale de fotbal a României.Edi Iordănescu: „România va rămâne în inima mea”

Edi Iordănescu, selecționerul echipei naționale de fotbal a României, a afirmat, joi seara, la lansarea filmului „În inima Naționalei - Din vestiar până în Germania”, comentând negocierile cu conducerea Federației Române de Fotbal pentru prelungirea contractului său, că România prezintă o întâietate pentru el.

Întrebat dacă viitoarea campanie de calificare pentru Cupa Mondială se va face tot cu el la conducerea echipei naționale, Iordănescu a răspuns: „Nu știu asta, eu pot să spun că m-am bucurat de o colaborare extraordinară cu federația, și mulțumesc președintelui și conducerii. Sincer m-am simțit liber tot timpul, am simțit suport și încredere.

Suntem în discuții pentru prelungire, suntem pe aceeași undă. Nu sunt probleme din punctul ăsta de vedere, nu știu dacă vi se par încete sau rapide discuțiile, nu pot să mă angrenez în nicio discuție că se va întâmpla azi, mâine sau până la european. Dar ce pot să spun este că România este mereu pentru mine pe primul loc și va rămâne în inima mea și că are întâietate”.

„Echipa națională rămâne tot timpul pe primul loc”, spune Edi

Selecționerul echipei naționale a evitat să răspundă și la întrebarea legată de eventuale alte oferte pe care le-ar avea în acest moment în afară de echipa națională a României.

„Eu ce pot să spun este că m-am bucurat de o colaborare extraordinară, și pentru mine echipa națională rămâne tot timpul pe primul loc. Am promis că luăm totul pas cu pas, acesta este și stilul meu, vreau să fiu atent la toate detaliile. Sunt dator echipei să duc munca până la capăt, cel puțin până la finalul Campionatului European”, a mai spus Edward Iordănescu.

Contractul selecționerului echipei naționale a României, Edward Iordănescu, cu Federația Română de Fotbal este scadent la finalul Campionatului European din Germania, potrivit Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel