Echipa nationala Edi Iordănescu, revoltat înaintea meciului România - Belarus / Ce l-a deranjat pe selecționer

Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Facebook Edi Iordănescu
Foto: Facebook Edi Iordănescu

Edi Iordănescu este revoltat înaintea meciului România - Belarus.



Edi Iordănescu, selecționerul naționalei României, a vorbit în conferința de presă despre terenul pe care tricolorii vor juca împotriva Belarusului.

„Terenul este catastrofal. Consider că este o lipsă de respect pentru noi. Nu e firesc. Am fost învățați să depășim obstacole și bariere în această campanie, suntem pregătiți să trecem și de acest obstacol și nu poate să ne împiedice o suprafață de joc din drumul nostru, dar nu mi se pare firesc, mai ales că se joacă fără spectatori și era la îndemână să se găsească alt stadion în apropiere”, a precizat selecționerul.

Acesta le cere tricolorilor să nu se mai lamenteze și să facă totul pentru a obține victoria, rezultatul fiind extrem de important pentru echipa națională.

„Nu trebuie să ne lamentăm prea mult, nu avem altă opțiune decât să ne adaptăm, să punem în joc tot ce avem mai bun, dar e adevărat că vom fi echipa pusă mai mult în dificultate, pentru că suntem echipa pentru care rezultatul este mult mai valoros.

Neavând decât varianta victoriei, trebuie să facem un joc creativ și să ne adaptăm la suprafață”, a mai spus Edi Iordănescu la o conferință de presă.

După ce va disputa meciul cu Belarus la Budapesta, tricolorii se vor întoarce la București pentru a evolua împotriva Andorrei.

dcsport Team | Categorie: Echipa nationala
Tagurile articolului: belarus edi iordanescu romania




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel