Superliga Romaniei Eduard Pap a semnat cu o altă echipă din Superligă, după despărțirea de Oțelul Galați

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

După ce portarul și clubul de fotbal dunărean nu s-au mai înțeles în ceea ce privește înțelegerea contractuală, Pap a semnat cu un alt club din Superliga României.



Pap pleacă de la Oțelul

Oțelul Galați s-a despărțit de mai mulți jucători din lotul construit de Dorinel Munteanu în stagiunea 2023/2024, printre care și portarul echipei, Eduard Pap. Acesta nu a mai ajuns la o înțelegere cu echipa dunăreană, astfel că cele două părți au pus capăt colaborării.

Jucătorul de 29 de ani a avut anumite așteptări salariale ce nu au coincis cu ceea ce putea acorda clubul, astfel că Pap a devenit al doilea portar al clubului care pleacă de la Oțelul Galați, după Relu Stoian. 

Eduard Pap a confirmat încă de săptămâna trecută încheierea colaborării cu Oțelul Galați și totodată, a recunoscut că un posibil contract poate fi semnat cu formația FC Botoșani, la care acesta a mai jucat în trecut.

„Este adevărat. Nu voi mai continua la Oțelul Galați, deoarece nu ne-am mai înțeles la contract. Îi mulțumesc frumos lui Dorinel Munteanu pentru încrederea acordată, dar din păcate acum ne-am despărțit.

Chiar dacă mă aflu în vacanță, totuși am unele discuții cu alte formații și este adevărat că există și posibilitatea să revin la FC Botoșani. Totuși, nu este nimic sigur și nu vă pot spune unde voi juca până când acest lucru nu se va concretiza și prin semnarea unui contract. De la Oțelul am plecat cu regretul că nu am câștigat Cupa României și simt că noi am fi putut să ajungem și în play-off. 

Iar în finala Cupei României eu am încercat să fac tot ce a depins de mine la loviturile de la 11 metri, dar din păcate nu joc eu singur. Îmi pare tare rău că am pierdut acea finală”, declara Pap, pentru ProSport.

Portarul revine la FC Botoșani

Jucătorul a fost anunțat oficial ca portar al celor de la FC Botoșani, nefiind prima sa apariție în tricoul nord-moldovenilor. Eduard Pap a mai evoluat la FC Botoșani în perioada 2017- 2023, bifând 149 de prezențe în poarta botoșănenilor.

„BINE AI REVENIT ACASĂ, EDUARD PAP!

La un an de la plecarea sa de pe „Municipal”, perioadă în care a evoluat atât în Ungaria, pentru ETO FC Gyor, cât și în SuperLigă, pentru Oțelul Galați, portarul în vârstă de 29 de ani alege din nou tricoul formației noastre, pe care l-a îmbrăcat și între anii 2017-2023.

De-a lungul celor șase sezoane în care a păzit poarta „roș-alb-albaștrilor”, am avut parte de parade fabuloase, intervenții providențiale și momente minunate, cu participări în play-off-ul campionatului, dar și în cupele europene. Astăzi, Edi s-a întors, oficial, acasă, semnând un contract valabil până în anul 2026.

Mult succes, Edi, și cât mai multe evoluții de marcă între buturile echipei noastre!”, a fost mesajul oficial al clubului, postat pe pagina de Facebook.

Eduard Pap a mai jucat 9 meciuri pentru Gyor (liga secundă din Ungaria), pentru Oțelul Galați bifând 17 partide. 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?