Superliga Romaniei Eduard Radaslavescu, umilit la Farul - FCSB. Schimbat încă din prima repriză, fotbalistul a ieşit în lacrimi de pe teren. "La Gigi pierzi mingea, eşti schimbat"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Eduard Radaslavescu, mijlocaşul celor de la FCSB, a părăsit terenul în lacrimi duminică seara la meciul dintre Farul Constanţa şi FCSB, încheiat cu victoria roş-albaştrilor, scor 1-0. 



Singurul gol al meciului a fost marcat de Adrian Şut, în minutul 82, după ce constănţenii au ratat mai multe ocazii mari. Ştefan Târnovanu a fost îngerul păzitor al FCSB-ului, care rămâne lider, la 7 puncte distanţă de principala urmăritoare, Universitatea Craiova. 

Însă momentul care a "furat" atenţia s-a produs în prima repriză, în minutul 28. Eduard Radaslavescu, jucătorul eligibil pentru regula U21 din echipa celor de la FCSB, a fost schimbat. Fotbalistul a părăsit terenul în lacrimi, iar colegii săi au sprintat spre el pentru a-l consola. 

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a explicat, după meci, de ce s-a decis schimbarea mijlocaşului. 

”Îmi permite regulamentul? Lasă, mă, înjurătura! După ce nu joci nimic... Trebuiau schimbați 5-6, toată echipa. (n.r.- Radaslavescu) A pierdut toate mingile. Ei nu știu? Le-a spus și MM: `La Gigi pierzi mingea, ești schimbat!`. Nu e normal să-l consoleze (n.r.- coechipierii) dacă a jucat prost și a fost schimbat?

A fost o discuție cu cine jucăm, cu Radaslavescu sau cu Tavi (n.r.- Octavian Popescu). Ei (n.r.- cei din staff) l-au impus pe Chiricheș, iar Radaslavescu... A jucat pentru că Tavi a fost foarte slab meciul trecut. Am zis că poate oamenii au avut dreptate, ei îl voiau pe Tavi (n.r.- titular), mă simțeam vinovat și l-am schimbat.

Când a schimbat Hagi în minutul 15...? Trebuia schimbat chiar mai devreme! E adevărat, e supărat Radaslavescu, dar dacă așa trebuie să fie ca să luăm 3 puncte? Dacă luam bătaie cu Radaslavescu în teren? Am zis că nu știți regulamentul, de aia am intrat în direct (n.r.- râde)”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club.

La finalul partidei, Eduard Radaslavescu nici nu s-a mai alăturat colegilor săi pentru a sărbători victoria alături de suporterii care au făcut deplasarea la Constanţa, ci a preferat să stea singur, în autocarul echipei. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?