Superliga Romaniei Eduard Radaslavescu va fi rezervă în meciul dintre FCSB şi Universitatea Craiova. Gigi Becali a decis

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Gigi Becali, finanţatorul FCSB, a decis ca Eduard Radaslavescu să fie rezervă la meciul din etapa a treia a playoff-ului, cu Universitatea Craiova. În meciul cu Farul Constanţa, Radaslavescu a fost înlocuit în minutul 28 şi a plecat plângând la vestiare. 



”Eu mai am încredere în Radaslavescu. Nu înseamnă că nu va mai juca. El o să mai intre. Eu merg pe niște principii. Eu stăpânesc ceea ce al meu.

Eu l-am impus acum pe Radaslavescu. Împotriva Craiova va juca Tavi, dar Radaslavescu va intra. El a jucat prost și a greșit”, a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Radaslavescu este la FCSB din 2022, când a fost cumpărat de la Farul Constanţa pentru 850.000 euro. 

Vlad Chiricheş e convins că Radaslavescu va trece peste dezamăgirea de la meciul cu Farul, când a fost înlocuit în minutul 28, cu Octavian Popescu, La finalul partidei, când colegii săi sărbătoreau victoria cu suporterii, Radaslavescu a rămas singur în autocarul echipei. 

”A fost un meci greu, disputat. Am suferit un pic, au avut o posesie foarte bună, au pus în practică un joc bun, combinativ, care ne-a pus probleme. Momente ca acesta sunt importante, echipa arată că are caracter şi poate câştiga şi atunci când nu joacă extraordinar. Adi Şut a lovit-o bine şi s-a dus în poartă, e important că marcăm şi din faze fixe, că sunt detalii care pot decide meciul.

A fost un moment frumos pentru mine, mă bucur că am revenit, că am dus cu bine cele 90 de minute. E important că mă simt bine după meci şi sper să continui să joc, ca să-mi ajut echipa să câştige campionatul. Cred că e mult spus că sunt antrenorul din teren, încerc doar să ajut echipa cu experienţa mea, din anii cât am jucat afară.

Cu Craiova ne aşteaptă un meci greu, important şi e clar că va fi o luptă acerbă pentru victorie şi sperăm să ieşim noi bine.

Știu că nu e un lucru bun, mai ales pentru un jucător tânăr, să fie schimbat așa devreme. Am trăit și eu momente de genul ăsta și știu că e greu, e frustrant. Sper să aibă în continuare încredere în calitățile lui, să nu cedeze, să continue să se antreneze și o să-i vină și lui șansa", a declarat Vlad Chiricheş. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?