Fotbal „El Clásico”, pe stadionul din New Jersey! Când se va vedea derby-ul de cei peste 80.000 de spectatori

Data actualizării: | Data publicării:
Agepres
Agepres

Echipele spaniole de fotbal, Real Madrid și FC Barcelona, se vor întâlni din nou în uriașa lor istorie a rivalității, vara aceasta, în New Jersey, SUA.O nouă față a „El Clasico”

Real Madrid și FC Barcelona vor semna un nou capitol în istoria rivalității lor cu un duel la New Jersey (3 august), pe stadionul MetLife (82.500 locuri), gazda finalei Cupei Mondiale din 2026, cu prilejul Soccer Champions Tour, o competiție din presezon devenită obișnuită în ultimii ani, transmite EFE, potrivit Agerpres.

„El Clásico” s-a disputat și vara trecută în Statele Unite ale Americii, pe stadionul AT&T din Arlington (Texas), când catalanii s-au impus cu un scor de 3-0, în timp ce în 2022 madrilenii s-au impus cu 1-0 la Las Vegas, pe stadionul Allegiant.


FC Barcelona va juca primul său meci pe 30 iulie contra lui Manchester City la Orlando, iar o zi mai târziu Real Madrid și AC Milan se întâlnesc la Chicago. După Clasico, Barca va juca pe 6 august cu Milan la Baltimore, iar Real va înfrunta Chelsea la Charlotte.

Competiția, care mai include echipele AC Milan, Manchester City și Chelsea, va oferi șase meciuri pe șase stadioane diferite din Statele Unite. Aceasta debutează cu meciul dintre Manchester City și AC Milan (27 iulie) la New York, iar biletele pentru acest turneu se pun în vânzare din 27 martie.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel