Stiri El este tânărul care și-a pierdut viața în avalanșa de la Bâlea Lac. Era salvamontist și unul dintre cei mai buni freerideri din România

Data publicării:
foto Facebook personal
foto Facebook personal

A fost avalanșă la Bâlea Lac, în Munţii Făgăraş, unde zăpada a luat o viață. Tânărul mort era coleg chiar cu salvatorii lui, care și-au pus speranțele într-o minune până-n ultima clipă. 



Tânărul avea 33 de ani. Era salvamontist, dar, vineri seară, era în timpul liber. El a fost surprins de avalanșa de la Bâlea Lac și a murit acolo unde a iubit cel mai mult. Paul Popescu sau ”Pogo” era angajat al Salvamont Sibiu. Era un împătimit al sporturilor de iarnă și unul dintre cei mai buni freerideri din România.

Colegii salvamontistului au sperat până în ultima clipă că manevrele de resuscitare îl vor readuce la viață. 

”Un înger în roșu a plecat în înaltele crestelor. Munții au însemnat totul pentru el, aici și-a găsit sfârșitul făcând ce-i plăcea. Unul dintre cei mai buni freerideri din România, colegul nostru și, nu în ultimul rând, fratele nostru. Pogo, ne vei păzi din "Alaska". Vei rămâne veșnic în amintirea noastră” a scris Serviciul Public Județean Salvamont Sibiu pe Facebook. 

Irina Constantin | Categorie: Stiri





DC Media Group Audience
pixel