Superliga Romaniei Elias Charalambous dă lovitura, după ce a luat titlul cu FCSB. Gigi Becali îi măreşte salariul

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Gigi Becali a anunţat că Elias Charalambous va primi o mărire de salariu după ce FCSB a câştigat titlul cu trei etape înainte de finalul campionatului. 



”El merge în fiecare zi la Sfânta Liturghie la noi la bază. E atât de credincios încât dacă i-aș spune 'Faci tu', el ar zice 'Nu. Eu te ascult pe tine'.

L-am pus pe MM Stoica să-l întrebe 'Vrei să pleci dacă ai ofertă din Arabia?' și el a răspuns 'MM, îți dau cuvântul meu, dacă ofertă și de două milioane de euro, pe omul ăsta, pe Gigi, îl voi întreba ca pe un frate mai mare. Îl întreb ce părere are și dacă să plec'.

Acum, gata, normal că-i măresc salariul. O să ia prime, o să-I dau mulți bani. Cred că are primă de 200.000 de euro pentru Champions League. Are bonus și de Europa League, tot vreo 200.000, și de Conference League, vreo 100.000 de euro”, a spus Gigi Becali la Fotbal Club, după ce FCSB a învins-o pe Farul Constanţa. 

Roş-albaştrii au câştigat titlul cu trei etape înainte de finalul campionatului, după ce s-au distanţat la 14 puncte de ocupanta locului secund, Farul Constanţa. 

Becali vrea calificarea în grupele europene 

”Slavă Ție, Doamne. Tot timpul am fost pe locul doi. Acum, îți spun un lucru. Nu trebuie să uităm niciodată și trebuie să analizăm ce se întâmplă în fotbalul românesc.

Luați Dinamo, care e pe ultimul loc, luați Rapidul, care a retrogradat. Ăsta e meritul meu, că am ținut echipa mereu acolo, sus, și în cupele europene. Ce s-a întâmplat în seara asta e cununa. Noi n-am câștigat așa, hai că ne chinuim, am câștigat en-fanfare. Trebuia să fie 5-1.

Suntem campioni, să se bucure toate lumea, suporterii. Eu nu mai sunt cum eram înainte, nu mai am vârsta. Vârsta fiind mai înaintată, intervine înțelepciunea. Nu câștig nimic cu nebunia.

Trebuie să vedem ce înseamnă titlul ăsta. Pentru ce l-am luat noi titlul ăsta? Dacă nu ne ducem în cupele europene, degeaba, ce să fac cu titlul? L-am luat degeaba, ce să fac cu el dacă nu mă duc în cupele europene?”, a spus Gigi Becali.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel