Superliga Romaniei Elias Charalambous, entuziasmat de prezența mare a suporterilor FCSB, la derby-ul cu Rapid: „Fanii vor face o atmosferă incendiară”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Antrenorul celor de la FCSB nu își subestimează adversarii, dar a susținut că elevii săi au o foame să câștige titlul de campioană a SuperLigii.



„Sunt înfometați să câștige titlul!”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a afirmat, vineri, într-o conferință de presă, că jucătorii săi sunt înfometați să câștige titlul de campioni în acest sezon al Superligii de fotbal, și că o victorie în partida cu Rapid ar însemna un pas mare în realizarea obiectivului.

„Urmează un nou meci special pentru noi, avem nevoie să continuăm seria de meciuri bune pe care le-am avut în play-off. Singurul nostru obiectiv pentru meciul de mâine este victoria, pentru că dacă vom obține cele trei puncte va fi un pas mare în câștigarea titlului de campioană. știm că va fi greu, dar partea bună este că am văzut jucătorii cum se antrenează că sunt concentrați pe ceea ce trebuie să facă.

Sunt bucuros să îi văd așa, pentru că în acest moment ar fi putut apărea o anumită relaxare. Forțează la fiecare antrenament și ăsta este un plus pentru noi. Trebuie să fiu sincer și să recunosc că nu mă așteptam să avem astăzi 13 puncte avans față de locul doi, dar, repet jucătorii fac diferența. Sunt înfometați să câștige acest titlu de campioni.

Sunt foarte surprins și foarte fericit și mândru de ei. La începutul sezonului am avut ca obiectiv câștigarea campionatului, acum nu știm când se va întâmpla acest lucru. Ne dorim să câștigăm mâine, asta e tot ceea ce știm. Nu știm ce alte rezultate vor fi și dacă vom putea ieși în această etapă campioni”, a declarat Charalambous.

Tehnicianul cipriot a precizat că Rapid are jucători valoroși și că nu cunoaște stilul noului antrenor principal, Bogdan Lobonț, motiv pentru care echipa sa trebuie să se adapteze.

„Rapid este o echipă bună, cu jucători foarte buni. Chiar dacă nu au avut rezultate în ultima perioadă, pentru mine nu înseamnă nimic asta, știu că meciul va fi foarte greu și trebuie să fim în cea mai bună formă pentru a câștiga. Nu știm ce schimbări va face noul lor antrenor sau dacă va face. Nu cunoaștem filozofia lui, dar noi trebuie să ne facem jocul nostru, trebuie să jucăm la fel, trebuie să ne adaptăm la orice situație, asta este tot ceea ce putem face”, a declarat Charalambous.

Jucătorii și antrenorul FCSB abia așteaptă meciul de sâmbătă

El speră ca jucătorii să îi facă fericiți pe fanii care vor asista la partidă pe Arena Națională, având informații că partida din weekend se va disputa cu casa închisă.

„Din informațiile pe care le am, meciul se va disputa cu casa închisă. Este fantastic pentru jucători, sunt sigur că fanii vor face o atmosferă incendiară și sper să îi facem fericiți”, a mai spus antrenorul FCSB, citat de Agerpres.

CITEȘTE ȘI Cereri uriașe la derby-ul FCSB - Rapid! Câte bilete s-au achiziționat în doar 10 minute

FCSB va întâlni Rapid București, sâmbătă, de la ora 20:30. Meciul va avea loc pe Arena Națională, partidă din cadrul celei de-a cincea etape a play-off-ului SuperLigii.

FCSB este liderul clasamentului, după ce a reușit să câștige toate meciurile din play-off, având 44 de puncte, locul secund fiind ocupat de CFR Cluj și Universitatea Craiova, cu câte 31 de puncte, ca mai apoi Farul Constanța să întrunească 29 de puncte. Rapid București nu a reușit să câștige niciun duel din totalul de patru partide disputate în play-off, înregistrând eșecuri la rând, cu Farul Constanța, Universitatea Craiova, CFR Cluj și Sepsi OSK. Giuleștenii se află pe penultima treaptă a play-off-ului, cu 28 de puncte, pe când covăsnenii de la Sepsi OSK au 27 de puncte.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel