Fotbal Elisabeta Lipă pune sub semnul întrebării construcția noului stadion Dinamo. Ce părere are aceasta despre anunțul Ministerului

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Elisabeta Lipă s-a declarat mulțumită în legătură cu anunțul construirii unui nou stadion în Ștefan cel Mare, considerând că Dinamo merită acest lucru. Cu toate acestea, ea se îndoiește de birocrația statului român și de perioada necesară construcției arenei.



„Birocrația este exagerată”

Președinta Agenției Naționale pentru Sport (ANS), Elisabeta Lipă, a declarat, vineri, că Dinamo va avea ceea ce merită, prin construcția noului stadion din Șoseaua Ștefan cel Mare.

„Faptul că va începe construcția noului stadion Dinamo este una dintre veștile bune. Și nu doar pentru fotbaliști, dar și pentru locuitorii din zonă. Odată cu acest nou stadion, Dinamo va avea ceea ce merită.”, a spus Lipă.

„Nu contează în cât timp. În general la noi lucrurile se fac foarte greu, birocrația este exagerată, dar important este că se fac pași mici și siguri. Eu sper să nu dureze mult, să nu se termine construcția când nu o să mai fiu eu în sport”, a mai declarat Elisabeta Lipă, fostă președintă a Clubului Sportiv Dinamo, potrivit Agerpres.

De amintit este faptul că Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a anunțat că Guvernul României a aprobat, în ședința de joi, 22 martie, indicatorii tehnico-economici pentru reconstrucția stadionului Dinamo. Acest nou stadion care va avea o capacitate de 25.059 de locuri și va costa aproximativ 171 de milioane de euro.

Elisabeta Lipă a fost prezentă, joi, la Complexul Sportiv Național de la Snagov, unde a participat la un eveniment organizat cu ocazia prezentării unui parteneriat între Federația Română de Canotaj și compania imobiliară Nusco.

Elisabeta Lipă speră ca sportivii români să aibă succes la Paris

„Urăm bun venit noului nostru partener în mijlocul familiei canotajului, o familie puternică și exemplară. Acești sportivi, majoritatea dintre ei, au o istorie frumoasă în reprezentarea României la Campionatele Europene, Mondiale și Jocurile Olimpice. Așa că împreună sperăm la un Paris frumos cum de mult n-a avut canotajul românesc”, a mai declarat multipla campioană.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?