Handbal Elizabeth Omoregie va mai juca la CSM Bucureşti încă doi ani

Data actualizării: | Data publicării:
Facebook CSM Bucuresti
Facebook CSM Bucuresti

CSM Bucureşti i-a prelungit contractul lui Elizabeth Omoregie. "Conducătoarea de joc și-a prelungit contractul cu campioana României pentru următoarele două sezoane

Prima jumătate de sezon a fost una grea pentru centrul Elizabeth Omoregie, care nu a apucat să joace alături de ”tigroaice” în urma unei intervenții chirugicale la care a fost supusă în luna iunie. Venită în vara anului 2018 de la Krim Ljubljana, handbalista din Naționala Sloveniei a cucerit inimile fanilor prin valoare și prin atitudinea de pe teren. În ultimele două sezoane de EHF Champions League ea a reușit pentru CSM București 127 de goluri. Conducerea CSM București i-a oferit o prelungire de contract jucătoarei de 26 de ani, care muncește mult la recuperare și speră să revină cât mai repede în meciuri.

”Mă bucur că am prelungit contractul cu CSM București pentru încă doi ani și sper că vom câștiga împreună atât Liga Campionilor, cât și competițiile din România. Din păcate, până acum, nu am putut ajuta echipa în acest sezon, dar îmi doresc să revin curând pe teren mai puternică și până la finalul anului competițional să ajut echipa să-și atingă obiectivele”, a declarat sportiva desemnată de Handball Planet cea mai bună tânără conducătoare de joc din lume în 2017 și în 2018.

Sănătate, Liza! Te așteptăm pe teren!", transmite CSM Bucureşti pe site-ul oficial. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Handbal

DC Media Group Audience
pixel