Superliga Romaniei Emil Boc a făcut acuzaţii de blat la Petrolul - Sepsi, iar apoi a şters mesajul. "Petrolul, ruşinea fotbalului românesc"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Emil Boc, primarul municipiului Cluj Napoca, i-a acuzat pe jucătorii celor de la Petrolul Ploieşti că au vrut să piardă meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, decisiv pentru calificarea în playoff. Ulterior, acesta a şters mesajul de pe pagina sa de socializare. 



Sepsi Sf. Gheorghe s-a impus la Ploieşti, scor 2-1, cu Petrolul, după un gol marcat în prelungirile partidei. În urma acestui rezultat, Universitatea Cluj a rămas în afara playoff-ului. Clujenii, antrenaţi de Ioan Ovidiu Sabău, au fost doar un egal, scor 0-0, la FC Voluntari. 

Primarul Emil Boc a avut o răbufnire pe Facebook la adresa petroliştilor, despre care a spus că sunt "ruşinea fotbalului românesc". A şters, însă, postarea. 

"Petrolul - rușinea fotbalului românesc! 

Cum să nu îți aperi corect șansele? 

Cum să faci un simulacru de apărare la golul doi primit în meciul cu Sepsi? Oricine se uită la această fază poate observa cum invitați și lăsați adversarul să vă dea gol! 

Vă rog să vă uitați la jucătorul Țicu de la Petrolul care invită pe Sepsi să atace! 

Vă rog să va uitați la jucătorul Papp (in careu) de la Petrolul cum intră cu ambele picioare, ca să fie penalty, și era penalty dacă nu era gol! 

Cum va permiteți să distrugeți încrederea în sport, fair-play și corectitudine? 

Vă bateti joc de un sport atât de minunat și veți rămâne o pată neagră în istoria fotbalului românesc! 

Resetati corectitudinea în fotbalul românesc pentru ca ne scufundam in promiscuitate!", a scris Emil Boc, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Emil Boc

Laszlo Dioszegi: Vom juca mereu pe teren 

 

După meci, patronul covăsnenilor a fost extrem de fericit pentru rezultat şi pentru calificarea echipei sale în playoff. 

”Sunt bucuros ca un copil, îmi vine să plâng. Vreau să îi felicit pe băieți, au luptat extraordinar, au dat tot. În minutul 90, când au egalat, nu am mai crezut. 

Jos pălăria în fața jucătorilor, am arătat că merităm să fim în primii șase. Am ajuns acolo unde ne e locul, nu vreau să arunc cu cuvinte mari. Dacă reușim să câștigăm două, trei, patru meciuri, noi vom fi mulțumiți. Vom juca mereu pe teren. 

Fiecare jucător are o primă specială stipulată în contract. În jur de 5 mii de euro primește un jucător pentru calificarea în play-off, pentru victorie primesc 900 de euro”, a spus Dioszegi. 

Sepsi Sf. Gheorghe şi Farul Constanţa au prins ultimele două locuri de playoff. Constănţenii au remizat la Botoşani, scor 0-0, dar au profitat de paşii greşiţi făcuţi de Hermanstadt, învinsă în deplasare la CFR Cluj, UTA Arad, învinsă de Dinamo, şi U Cluj. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?