Superliga Romaniei Emil Grădinescu i-a făcut "găinari" pe arbitrii meciului CFR Cluj - FCSB. După meci, a continuat criticile: "E ca şi cum am primi un scuipat în ochi"

Data actualizării: | Data publicării:
Facebook Emil Grădinescu
Facebook Emil Grădinescu

Emil Grădinescu, comentator sportiv, i-a atacat dur pe Sebastian Colţescu şi George Căman, arbitrul, respectiv asistentul VAR, din meciul CFR Cluj - FCSB, pentru anularea golului lui Florinel Coman. În minutul 51 al partidei din Gruia, Florinel Coman a înscris un gol spectaculos, anulat însă pentru un presupus fault. Emil Grădinescu i-a atacat dur pe cei doi arbitri, centralul Sebastian Colţescu şi asistentul VAR George Găman. 

"Colţescu, Găman, toată cariera voastră nu mai valorează 2 lei. Sunteţi nişte găinari", a scris Grădinescu pe Facebook. 

CFR Cluj - FCSB s-a încheiat 1-1. 

"E ca şi cum am primi un scuipat în ochi"

După meci, într-o emisiune pe Youtube, comentatorul sportiv şi-a continuat atacurile la adresa arbitrilor. 

"Parcă am văzut un meci din anii 90, când totul era dirijat de la Centru. Aveam respect pentru Colțescu, pentru valoarea lui. Pentru Găman nu aveam.

Îmi aduc aminte de acel henț dictat la Pantea cu UTA, pe care nu l-a văzut absolut nimeni, chiar dacă ulterior a apărut o filmare care-i dădea dreptate, dar pe ce văzuse atunci nu-l determina să dicteze penalty, mai cu seamă că atunci a fost și un fault asupra lui Pantea.

M-a umflat râsul să văd în ce hal pot coborî doi arbitrii de Superligă, plătiți pentru ceea ce au de făcut. E incredibil, inimaginabil.

Să anulezi asemenea gol după ce Crețu joacă mingea… Să întorci acea fază este clar un exemplu de rea voință.

Vreau să adaug hențul clarisim pe care același domn extrasenzorial, Găman, care a văzut acel henț al lui Pantea când nu a văzut de fapt nimic, acum vede acest henț clar și-l trece cu vederea.

Consider că este o găinărie. Găman era deja trecut la găinari, dar apare acum și domnul Colțescu, pe care-l consider influențabil, corupt. 

Nu am văzut în viața mea așa ceva, nici pe vremea lui Jean Pădureanu sau Pinalti (n.r. Gheorghe Ștefan, fostul patron de la Ceahlăul).

Asta nu mai este sport. E ca și cum am primi un scuipat în ochi și ne-ar spune, hai sictir, vă uitați degeaba, noi dictăm.

O hoție antologică, cea mai mare hoție pe care am văzut-o în ultimii ani. Acești arbitrii trebuie scoși din arbitraj, hoție istorică, o hoție cosmică.

La felul în care patronul FCSB se contrează cu toți, cu FRF, ar fi posibilă o alianță care vrea ca FCSB să rămână jos, dar merg mai repede pe varianta unei rea voințe care determină această măgărie.

Acele două faze, hențul și golul anulat, reprezintă o pată imensă asupra arbitrajului românesc", a declarat Emil Grădinescu în podcastul lui Gabi Safta

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel