Fotbal international Endrick, fotbalistul care a semnat cu Real Madrid, putea ajunge în Premier League

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Endrick se anunţă a fi viitorul număr 9 al lui Real Madrid, însă traseul său putea fi complet diferit. Tatăl fotbalistului brazilian dezvăluie că acesta putea semna cu Chelsea, în urmă cu un an. 

"Am primit o invitaţie de la Chelsea, de la proprietarul clubului (n.r. Todd Boehly), am fost acolo să vedem clubul, dar şi ţara. Am văzut meciul lui Cheslea cu Arsenal şi am avut ocazia să vorbim cu antrenorul, să vedem locurile de antrenament, ne-am întâlnit cu Jorginho, cu Azpilicueta, cu Thiago Silva. Ne-au explicat tot ce ţine de club, ne-au făcut cunoştinţă cu persoanele care ne-ar fi ajutat să ne stabilim acolo, ne-au arătat casa în care am fi locuit, şcoala la care Endrick ar fi mers, biserica la care am fi putut merge, totul era foarte ok între noi şi Chelsea", a declarat tatăl lui Endrick, citat de Fabrizio Romano. 

Chelsea nu a vrut să plătească prea mult pentru Endrick 

"Totul s-a schimbat în ultima clipă. Nu pot să spun că era 100% transferul, pentru că nu semnasem, dar aveam o înţelegere. Credeam deja că vom locui la Londra, cu toată vremea aia urâtă. Dar, într-o seară, agentul fiului meu a sunat şi ne-a spus că Chelsea s-a retras pentru că nu au vrut să plătească preţul pentru Endrick. Spuneau ei că să plătească 60 milioane de euro pentru un băiat de 16 ani ar fi umflat prea mult piaţa, mai ales că Endrick ar fi venit în Londra abia peste doi ani. 

Şi apoi... a sunat Real Madrid", a mai dezvăluit tatăl fotbalistului. Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel