Echipa nationala Englezii îl laudă pe Radu Drăguşin. "De neclintit în faţa atacurilor celor de la Villa"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Radu Drăguşin a evoluat 50 de minute pentru Tottenham în victoria din deplasare cu Aston Villa, scor 4-0, şi şi-a atras laudele presei engleze. 



Radu Drăguşin s-a transferat la Tottenham de la Genoa pentru 25 de milioane de euro, plus alte cinci milioane sub formă de bonusuri, însă nu a evoluat în nicio partidă ca titular. Cuplul de fundaşi folosit de Ange Postecoglou a fost mereu Romero-Van de Ven, astfel că Drăguşin a intrat doar pe final de meci până acum. 

În ultima etapă din Premier League, însă, fundaşul român a profitat de accidentarea olandezului Mickey Van de Ven şi a evoluat 50 de minute pentru londonezi, fără să facă greşeli. Evoluţia de pe VIlla Park i-a adus aprecieri din partea presei londoneze. 

"După accidentarea lui Van de Ven, jucătorii celor de la Spurs s-au uitat spre bancă și au știut că au un jucător de calitate, care să-l înlocuiască. (...) Drăgușin a făcut rapid o încălzire specifică unu la unu, la pauză, semn că olandezul Van de Ven era monitorizat încă dinainte să fie schimbat. Van de Ven a mai fost accidentat în acest sezon, iar acum Postecoglou își va putea îndrepta atenția spre Drăgușin, așa cum a făcut-o și duminică.

Fotbalistul de 22 de ani a fost de neclintit în fața atacurilor celor de la Villa. Jocul său de picior și jocul său de pase au fost excelente pe tot parcursul jocului și el a demonstrat că are abilitățile tehnice să se integreze în jocul rapid de pase al lui Postecoglou.

Drăgușin este implicat total la echipă, în ciuda minutelor puține jucate. Asta s-a văzut din nou în momentele de bucurie de după goluri, când a sprintat la marginea terenului pentru a-și felicita coechipierii. Fundașul central s-a acomodat foarte bine la Spurs, se simte bine dorit și este dornic să contribuie. Acum, s-a bucurat de cele mai multe minute de când a venit. Și vor urma și mai multe.", au notat jurnaliștii de la Football London.

Micah Richards, fostul fundaş al celor de la Manchester City, a analizat şi el jocul lui Drăguşin cu Aston Villa. 

"Uneori este dificil să intri într-un sistem cu linia de apărare poziționată foarte sus. Cred că fundașilor din vechea școală ne plăcea să stăm cât mai jos. Dar acum fundașii trebuie să facă mai mult. Drăgușin a făcut un joc foarte bun. El poate juca și puțin mai avansat, așa că da… e o achiziție foarte bună pentru Spurs", a transmis și Micah Richards, fostul jucător de la Manchester City.

Radu Drăguşin poate fi titular la Tottenham, accidentarea lui Van de Ven fiind una care îl poate ţine pe tuşă o lună. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?