Superliga Romaniei Enzo Lopez rămâne la FC Botoşani. Contract pe 2 ani

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Atacantul Enzo Lopez, adus în iarnă la FC Botoşani, a semnat prelungirea contractului. "Enzo Lopez rămâne pe „Municipal”!

Atacantul nostru tocmai a semnat prelungirea contractului cu echipa noastră, valabil acum până în iunie 2026. În vârstă de 26 de ani, argentinianul a marcat de șase ori în 18 apariții pentru echipa noastră, iar noi avem garanția că ne putem baza pe serviciile sale și în următoarele două sezoane.

Mulțumim, Enzo, pentru aportul adus în tricoul nostru, și mult succes și în sezonul următor!", a transmis FC Botoşani pe Facebook. 

De altfel, Valeriu Iftime, finanţatorul botoşănenilor, spunea încă din primăvară că Enzo Lopez nu va pleca de la echipă în această vară, el mai având lucruri de demonstrat. 

"Enzo trebuie să mai dea goluri, nu avem discuţii în sensul ăsta, al plecării", a declarat Valeriu Iftime pentru DC sport în aprilie. 

Victor Dican ar putea pleca de la Botoşani 

"Sunt discuţii cu mai multe cluburi, şi din afară, şi din ţară. Mi-am spus punctul de vedere faţă de conducere şi de staff. E clar că îmi doresc să fac pasul spre un nivel mai bun, dar aştept să fie o ofertă care să mă mulţumească şi pe mine, dar şi clubul", a declarat Victor Dican. 

Mijlocaşul Botoşaniului a spus că obiectivul echipei în viitorul sezon este clasarea pe locurile 7-8 şi lupta pentru un loc de baraj pentru Conference League.

Echipa de fotbal FC Botoşani a dispus de formaţia Sportbund Chiemgau Traunstein, cu scorul de 5-0, luni, în primul meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Austria, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?