Fotbal Erling Haaland, accidentat înaintea meciurilor naționalei Norvegiei? Cum a fost observat acesta pe teren

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fotbalistul lui Manchester City, Erling Haaland, a fost văzut părăsind terenul posibil accidentat, la antrenamentul de marți al echipei de fotbal a Norvegiei pentru meciurile amicale din această lună.Haaland, văzut șchiopătând la antrenamente

Atacantul Erling Haaland (Manchester City) a părăsit șchiopătând terenul la antrenamentul de marți al echipei de fotbal a Norvegiei pentru meciurile amicale din această lună, transmite DPA.

Atacantul lui City a fost filmat în timp ce părăsea terenul de joc, probabil după o contuzie, ținându-se de picior, cu doar 12 zile înainte de meciul important cu Arsenal de pe Etihad Stadium în Premier League (31 martie), conform Agerpres.

Naționala Norvegiei urmează să joace vineri cu echipa Cehiei. Săptămâna viitoare, Norvegia va întâlni Slovacia, viitoarea adversară a României la EURO 2024.

Deși nu mai este la nivelul din sezonul trecut, Haaland a marcat 18 goluri în această stagiune de Premier League, fiind golgheterul la zi, cu un avans de două goluri față de englezul Ollie Watkins (Aston Villa). 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel