Liga Campionilor "Este incredibil aşa ceva, nu am văzut la nicio echipă". Real Madrid, lăudată după semifinala cu Bayern Munchen

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Real Madrid a câştigat returul semifinalelor Ligii Campionilor cu Bayern Munchen, scor 2-1, după ce bavarezii au condus cu 1-0. 



Alphonso Davies a deschis scorul pe Santiago Bernabeu, după mai multe ratări mari ale galacticilor, însă Real Madrid nu s-a predat. În minutele 88 şi 91 Joselu a marcat o dublă şi a calificat-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor, de la Londra. 

Real Madrid are deja 14 Ligi ale Campionilor în palmares şi vrea să o adauge şi pe a 15-a. 

Gică Craioveanu, fost jucător în campionatul Spaniei, laudă reuşita celor de la Real Madrid şi spune că nu a mai văzut astfel de reveniri la alte echipe. 

"Este incredibil, aşa ceva nu am văzut la nicio echipă. Forţa asta, mentalitatea asta. Când nu au nicio şansă, Real Madrid revine. Au şi un număr 9, şi un număr 7, şi un număr 10. Pentru mine, singurul jucător care a fost activ ieri a fost Vinicius. El cerea mingea constant, a şutat la poartă. Rodrygo modest, Kroos modest, Bellingham modest. 

Vini a câştigat meciul. E un jucător care tot timpul caută duelul 1 contra 1, caută poarta adversă", a declarat Gică Craioveanu la Fotbal European. 

Ancelotti şi-a lăudat toţi jucătorii după meci 

"Este ceva inexplicabil, este magia acestui club, a suporterilor care îl susţin pe un stadion fantastic şi a acestor jucători care nu încetează să creadă niciodată că este posibil să facă ceva magic", a declarat Ancelotti la conferinţa de presă de după meci.

"Jucătorii au făcut un sezon la care nimeni nu se aştepta. Eu nu mă aşteptam ca această echipă să fie capabilă de asta. Să ajungi în finală este un succes şi vom vedea apoi ce se va întâmpla", a adăugat tehnicianul italian, după ce Real Madrid părea la final de ciclu odată cu plecarea vedetei sale Karim Benzema.

Ancelotti a lăudat managementul preşedintelui Florentino Perez, "căpitanul" corabiei madrilene, care "a ştiut să creeze această generaţie de jucători care a realizat atâtea", afirmând totodată că speră să poată câştiga un nou trofeu al Ligii Campionilor, al cincilea ca antrenor.

Referitor la Joselu, autorul unei duble "in extremis", care a trimis echipa sa în a 18-a sa finală de Champions League, Ancelotti a precizat că el este "un exemplu fantastic, care a adus mult în acest sezon, fără chiar să joace multe minute", conform Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Liga Campionilor




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel