Fotbal Este oficial. Dani Coman este noul preşedinte al lui FC Argeş

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Consiliul Local al oraşului Piteşti a aprobat numirea în funcţia de preşedinte al clubului FC Argeş a lui Dani Coman, fostul preşedinte al celor de la Hermanstadt. 



"În ședința de astăzi a Consiliului Local Pitești s-a ratificat demisia depusă de Mihai Foamete din funcția de reprezentant al Primăriei și Consiliului Local Pitești în cadrul clubului FC Argeș. Totodată, a fost aprobată propunerea făcută de primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, referitoare la cooptarea lui Dani Coman în Consiliul Director al clubului și ocuparea de către acesta a poziției ce a fost lăsată liberă de demisia lui Mihai Foamete", transmite FC Argeş. 

Coman a demisionat pe 12 aprilie din funcţia de preşedinte al clubului FC Hermannstadt. Coman (45 ani) a fost preşedinte al clubului Astra Giurgiu înainte de a ocupa această funcţie la FC Hermannstadt. El a demisionat de la gruparea sibiană în august 2022, dar a revenit în funcţie în ianuarie 2023.

Dănuţ Coman şi-a început cariera la Aripi Piteşti, iar apoi a jucat la FC Argeş până în 2004, ulterior evoluând la Rapid, FC Braşov, FC Vaslui şi Astra Giurgiu.

FC Argeş, care a încheiat pe locul al treilea în Grupa A a fazei play-out a Ligii a II-a, s-a despărţit de antrenorul Eugen Neagoe la finalul sezonului, scrie Agerpres. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?