Superliga Romaniei Este oficial. Marius Coman pleacă de la Corvinul Hunedoara şi prinde un transfer în Liga 1

Data publicării:
Facebook FC Corvinul 1921 Hunedoara
Facebook FC Corvinul 1921 Hunedoara

Atacantul Marius Coman se transferă în Liga 1, după ce a câştigat Cupa României cu divizionara secundă Corvinul Hunedoara. 



Anunţul a fost făcut de cei de la Corvinul, printr-o postare pe pagina de Facebook. 

"Mulțumim, Marius Coman!

Sosit în vara lui 2022 la Hunedoara, Marius Coman a devenit, treptat, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei noastre, pentru care a fost și cel mai bun marcator în anul revenirii în Liga a doua!

Sezonul actual, Marius a evoluat, în total în 36 de partide oficiale, în campionat și în Cupă, reușind să puncteze de 16 ori (10 goluri în Liga a doua, 6 în Cupa României), bifând 2.997 de minute pe teren - cele mai multe din lotul nostru!

Acum, cu o Cupă a României în palmares, Marius Coman va face pasul spre SuperLigă, iar nouă nu ne rămâne decât să îi mulțumim pentru tot ce a realizat în acești ani, în tricoul echipei noastre!

"Se încheie cel mai frumos capitol din cariera mea de până acum! Am trăit la Corvinul doi ani plini de emoție și realizări. Noi nu am fost doar o echipă, am fost o familie, iar asta s-a văzut și pe teren, unde am reușit o performanță istorică! Mă bucur că am avut șansa de a face parte din această poveste și vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și au avut încredere în mine! Poate cândva drumurile noastre se vor interesecta din nou! Hai CORVINUL", a spus fostul nostru număr nouă.

Multă baftă, Marius! Hai, Corvinu'", au scris cei de la Corvinul Hunedoara pe Facebook. 

Marius Coman se transferă la Sepsi 

Mutarea atacantului Corvinului la Sepsi, echipă care va termina playoff-ul pe locul 5, a fost confirmată de antrenorul Florin Maxim. 

Această nouă mutare a fost confirmată de antrenorul hunedorenilor, Florin Maxim. 

"Marius Coman a semnat cu Sepsi. Asta a fost înțelegerea cu el. A semnat cu noi pe doi ani, cu condiția să poată pleca dacă primește o ofertă mai bună”, au fost declarațiile lui Maxim, pentru iAMsport.ro.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?