Superliga Romaniei Eugen Neagoe este alesul Petrolului, dar nu şi-a reziliat contractul cu FC Argeş încă. Viorel Tudose e supărat. "În secunda 1 chiar că mă voi retrage definitiv de la FC Argeș"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Numirea lui Eugen Neagoe pe banca celor de la Petrolul Ploieşti întârzie. Viorel Tudose, principalul finanţator al celor de la FC Argeş, nu e de acord cu rezilierea contractului antrenorului şi cere să fie prezent la discuţii. Petrolul Ploieşti întâlneşte FC U Craiova în prima etapă din playout, dar momentan nu are antrenor, după ce s-au despărţit de Florin Pârvu, ajuns între timp pe banca celor de la FC Voluntari. 



Petrolul Ploieşti a pierdut în ultima etapă a sezonului regulat, scor 2-1, cu Sepsi Sf. Gheorghe. Meciul a fost ultimul pe banca "lupilor galbeni" pentru Florin Pârvu, care a antrenat echipa timp de 48 de partide, în care a reuşit 16 egaluri, 16 victorii şi 16 înfrângeri. 

Petroliştii s-au orientat rapid către alţi antrenori şi, după ce au fost refuzaţi de Marius Şumudică şi Liviu Ciubotariu, ar fi bătut palma cu Eugen Neagoe, antrenorul celor de la FC Argeş, din Liga a doua. Doar că sunt şanse foarte mari ca Eugen Neagoe să nu poată sta pe banca Petrolului la meciul cu FC U Craiova, primul din playout pentru "lupii galbeni". 

Viorel Tudose, omul cu banii de la FC Argeş, ameninţă cu retragerea sprijinului financiar dacă nu este implicat în discuţiile de reziliere cu antrenorul. Eugen Neagoe ar urma să vină la Petrolul cu Valentin Bădoi şi Bebe Bărbulescu. 

"În acest moment eu nu am niciun fel de informație despre plecarea lui Eugen Neagoe la Petrolul, iar vestea pe care mi-o dați este informația dimineții pentru mine. Nu contest, însă, că informațiile dumneavostră ar fi reale.

Poate că Eugen Neagoe se gândește că dacă eu voi pleca, atunci nici el nu mai dorește să rămână la FC Argeș, pentru că nu ar mai avea rost. Se știu foarte bine motivele și nu e cazul să le detaliez aici. În acest moment, însă, eu am un mesaj pentru cei din conducerea lui FC Argeș și chiar voi încerca să iau legătura cu Neagoe ca să îmi spună dacă dorește să plece la Petrolul. Iar mesajul meu este unul foarte serios pentru cei de la FC Argeș. Eugen Neagoe are o clauză de plătit dacă pleacă de la FC Argeș, iar FC Argeș are o clauză de plătit dacă îl dă afară. Domnul Mihai Foamete să aibă mare grijă la aceste aspecte dacă va negocia cu Neagoe peste capul meu.

Asta să fie foarte clar pentru toată lumea, dar și pentru cei de la Petrolul. Iar acum eu îi anunț pe cei de la FC Argeș că dacă vor încerca o discuție de reziliere cu Neagoe peste capul meu, adică să nu fiu implicat în aceste discuții de reziliere, atunci în secunda 1 chiar că mă voi retrage definitiv de la FC Argeș și nu o să mai fie nici 1 la sută vreo șansă ca eu să rămân.

Nu discutați, deci, rezilierea contractului peste capul meu! Eu l-am adus la FC Arges, tot eu vreau să discut cu Eugen despre o eventuală plecare”, a spus Viorel Tudose, pentru ProSport.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?