Fotbal Eugen Neagoe se desparte de FC Argeș. Ce contract avea antrenorul

Data publicării:
Facebook FC Argeș
Facebook FC Argeș

Antrenorul piteștenilor și-a încheiat colaborarea cu echipa FC Argeș, după rezultatele modeste din actualul sezon al celui de-al doilea eșalon de fotbal.



Neagoe pleacă de la FC Argeș

Gruparea din a doua divizie de fotbal a încheiat sezonul actual pe a 14-a poziție, cu 24 de puncte. Se pare că rezultatele modeste ale lui Eugen Neagoe nu au fost deloc pe placul oficialilor, astfel că cele două părți au decis încheierea colaborării.

„Clubul nostru a ajuns la un acord privind încetarea contractului pe cale amiabilă cu antrenorul Eugen Neagoe și staff-ul acestuia. FC Argeș le mulțumește și le dorește mult succes în activitatea profesională.”, a fost mesajul succint al clubului de fotbal.

Neagoe mai avea un an de contract cu gruparea argeșeană, dar cele două părți au fost de acord că se vor despărți amiabil, tehnicianul urmând să încaseze câteva salarii compensatorii, o sumă cuprinsă între 30 și 50 de mii de euro.

Principalul sponsor al celor de la FC Argeș, Viorel Tudose, totodată cel care a insistat pentru colaborarea cu Neagoe, va suporta cheltuielile cu despărțirea de fostul antrenor de la Universitatea Craiova și Dinamo București.

Nicolae Dică (44 de ani) ar fi înlocuitorul lui Eugen Neagoe, pe banca formației din Trivale. Cu toate acestea, odată cu plecarea lui Neagoe, mai sigură decât o viitoare instalare a lui Dică este revenirea lui Dani Coman la Pitești, în funcția de președinte, potrivit DigiSport.

Dani Coman...varianta mai multor cluburi

După ce a încheiat colaborarea cu FC Hermannstadt, Coman a fost vehiculat ca opțiune atât pentru CFR Cluj, Rapid București, dar și pentru FC Argeș. Rămâne de văzut care va fi clubul de fotbal cu care Coman va începe colaborarea.

Fostul portar al Rapidului a spus clar, la începutul lunii mai, care este posibilitatea revenirii sale la clubul din Giulești. Fostul oficial al sibienilor a afirmat că nu ar reveni la Rapid, unul dintre motivele acestuia fiind respectul pe care îl poartă față de bunul său prieten, Daniel Niculae.

„Dacă mi s-ar propune acum să vin la Rapid și să plece Daniel Niculae nu aș face-o, indiferent de cât de mult țin eu la Rapid”, declara Daniel Coman, pe 1 mai.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?