Superliga Romaniei EXCLUSIV DC Sport/ Baeten şi Bauza, sfătuiţi să plece de la FC U Craiova 1948, după retrogradare

Data publicării:
Sursa: Agerpres
EXCLUSIV
Sursa: Agerpres

Juan Bauza şi William Baeten sunt sfătuiţi să îşi caute alte echipe, după ce FC U Craiova 1948 a retrogradat în Liga 2. 



Cel care le face această sugestie este chiar fostul antrenor al lui FC U, Giovanni Costantino. De altfel, spune italianul, el le-a transmis acest mesaj încă de când îi antrena. 

"Având în vedere calitatea lor, trebuie să stea în prima divizie. În a doua ligă, riscă să joace la un nivel prea scăzut pentru ei. Sunt jucători prea buni, şi îşi pot pierde motivaţia. Cred că trebuie să facă un pas în faţă în carieră. 

Willy Baeten este un jucător pe care îl văd foarte bun la mijloc. Are un stâng foarte bun. Cred că ar fi un transfer foarte bun pentru orice echipă. 

Bauza e un jucător diferit. E foarte tehnic. Dacă îl pui în centrul jocului, poate fi foarte folositor. 

Când i-am cunoscut, le-am spus amândurora că FC U trebuie să fie doar un pas în cariera lor. Trebuie să joace bine, şi să facă pasul mai departe. Pentru că au potenţialul şi calitatea să facă exact asta", a declarat Costantino pentru DC Sport. 

Gigi Becali a anunţat că nu îl mai vrea pe Bauza, Mititelu l-a ironizat 

Gigi Becali, finanţatorul FCSB, a transmis că nu mai este interesat de transferul lui Juan Bauza, de la FC U Craiova 1948, chiar dacă echipa a retrogradat în Liga 2. Adrian Mititelu, finanţatorul oltenilor, i-a dat un răspuns acid. 

"Bauza, dacă-mi dă şi bani, tot nu-l iau, îngrămădesc lotul. Nu că nu ar fi jucător Bauza. Dacă apare în faţa mea şi îi spun bă, băiatule, singurul care nu face faza defensivă e Coman. Pot să-l las să nu facă, are puterea să dea gol. În rest, toată lumea trebuie să facă faza defensivă. Poţi să-i spui lui Neymar să facă faza defensivă?”, a spus Gigi Becali la Fanatik. 

Adrian Mititelu nu a ratat ocazia de a-i răspunde lui Gigi Becali. Ba mai mult, finanţatorul oltenilor spune că în decembrie 2023 a avut ofertă de la FCSB pentru Juan Bauza, în valoare de 2 milioane de euro, dar a refuzat. 

"Sunt acri strugurii atunci când nu ajungi la ei. FERGUSON, stai liniştit, că nu îl iei nici cu 5 milioane de euro. N-ai fotbalist de valoarea lui Pepe în lot. În decembrie ai oferit două milioane, am refuzat propunerea în 3 secunde", a scris Adrian Mititelu pe Facebook. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?