Fotbal international Explicaţia hilară a lui Xavi despre brazilianul Vitor Roque. De ce a fost adus în decembrie

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Atacantul brazilian Vitor Roque este nemulţumit de faptul că nu joacă la Barcelona, iar agentul său ameninţă că ar putea să îi caute o nouă echipă. Xavi, antrenorul catalanilor, a explicat de ce acesta a fost adus în decembrie, chiar dacă era considerat necopt. Andre Cury, impresarul lui Vitor Roque, l-a criticat pe Xavi, antrenorul Barcelonei, pentru faptul că îl ignoră pe fotbalistul brazilian. 

"Mă uit mereu la meciurile Barcelonei, pentru că sunt fan, dar anul acesta suferă. Nu am vorbit cu Vitor despre asta, dar cred că trebuie să joace mai mult. Nimeni nu înţelege de ce nu primeşte minute. Xavi nu vorbeşte cu jucătorul, eu nu înţeles această situaţie. Băiatul munceşte din greu şi aşteaptă şansa. Dar în opinia mea au fost destule meciuri în care puteau să îi bage pe teren. Astfel, nu mai vorbeam astăzi despre acest subiect. 

Vitor e foarte puternic mental, e puternic şi fizic. Evident, vrea să demonstreze. Să ne uităm la ce s-a întâmplat cu Vinicius la Real Madrid. A avut nevoie de două sezoane pentru a deveni un jucător esenţial. La Barcelona, Vitor e de trei luni şi lumea zice că nu e suficient de bun. 

Am vorbit cu Deco, Vitor are contract cu Barcelona. Am ales Barcelona deşi am avut oferte pentru de două ori mai mulţi bani. Sunt sigur că Vitor va fi un jucător mare, dar dacă Barcelona nu îl joacă, vom găsi alt club. 

Fie va primi mai multe minute pentru a demonstra că e bun, fie va pleca prin vânzare. Sunt echipe interesante. Clubul nu mi-a spus nimic mie despre situaţia lui. Xavi le dă minute lui Fermin, Cubarsi, Lamine, dar şi nu lui Vitor. Nu ştiu cum să explic, el e antrenor, dar au primit multe goluri şi nu prea au marcat", a declarat impresarul, citat de As. 

Xavi, explicaţie hilară. De ce a fost adus Vitor Roque 

 

Antrenorul catalanilor a încercat să lămurească situaţia, dar nu i-a ieşit prea bine. 

"Inițial, aducerea lui Roque nu trebuia să aibă loc decembrie. Trebuia să rămână în Brazilia, dar Gavi și Balde au fost accidentați și am decis ca el să vină.

Era în beneficiul lui să se antreneze, să cunoască clubul, dar și vestiarul. Acum, dezbaterea nu are sens. S-au plătit bani pentru el, iar acum este la antrenament. Joacă mai puțin pentru că sunt alții în fața lui.”, a declarat Xavi, în cadrul unei conferințe de presă, citat de Marca.

Important de reţinut este că Balde joacă pe postul de fundaş stânga, în timp ce Gavi este mijlocaş central, în timp ce Vitor Roque este atacant. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?