Fotbal international Fabio Grosso, antrenorul lui Olympique Lyon, atacat cu pietre de fanii lui Marseille. Meciul a fost amânat - Foto în articol

Data actualizării: | Data publicării:
Facebook Olympique Lyon
Facebook Olympique Lyon

Incident deosebit de grav în Franţa, înaintea meciului dintre Olympique Marseille şi Olympique Lyon. Fanii gazdelor au atacat cu pietre autocarul lyonezilor, iar una dintre acestea l-a lovit pe antrenorul italian Fabio Grosso. 



După incidente, meciul a fost suspendat, iar Fabio Grosso a fost dus la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate. 

"Situația e foarte emoționantă, am văzut cum îi sângera fața. Și sigur nu a fost vorba doar de cioburi, trebuie să fi fost un impact puternic. Nu prea este lucid.

Nici măcar nu poate vorbi. Încă mai are cioburi pe față. Sunt foarte nervos! Eu, jucătorii și antrenorul ne-am pregătit pentru seara asta și lumea voia să vadă meciul", a spus John Textor, patronul lui Lyon, conform L'Equipe

Conform sursei citate, deşi meciul a fost amânat, nu vor exista sancţiuni sportive pentru OM. 

Într-un comunicat de presă, OL îşi exprimă regretul privind situaţia şi anunţă că va depune plângere. 

"Acest tip de situaţie are loc în fiecare an în Marsilia. Invităm autorităţile să trateze aceste lucruri cu seriozitate şi să împiedice repetarea unor incidente similare înainte ca o tragedie să aibă loc", a transmis clubul. 

Frederique Camilleri, şeful poliţiei din Bouches du Rhone, a anunţat că au fost făcute şapte arestări. 

"Nu e nici vina celor de la OM, nici a celor de la OL, dacă meciul nu are loc. Este vina unor idioţi, o mână de oameni inconştienţi. În ciuda geamului dublu, acesta a fost spart, probabil, de cutii de bere", a spus Camilleri. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel