Echipa nationala Fabrizio Romano a dat ultimele detalii despre transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Fabrizio Romano a venit cu ultimele informaţii despre transferul fundaşului român Radu Drăguşin de la Genoa la Tottenham. 



"Am văzut multe întrebări venite de la fanii lui Tottenham despre Radu Drăguşin, aşteptând clarificări despre acest transfer. Eu primesc în continuare mesaje optimiste cu privire la acest transfer. Ce se întâmplă? Tottenham a ajuns la un acord cu Radu Drăguşin, va fi un contract pe termen lung, iar salariul va fi unul asemănător cu cel al lui Gugliermo Vicario (n.r. 3,9 milioane de lire sterline pe an). Drăguşin a spus deja DA. 

Dar Genoa şi Tottenham sunt blocate la negocieri. Genoa a primit o ofertă verbală, nu oficială, de la Tottenham, şi e undeva la 22-23 milioane de euro. Genoa a cerut iniţial 35 de milioane de euro, dar ar vrea să încheie afacerea la 30 de milioane de euro. Aceasta este distanţa dintre Genoa şi Tottenham. Discuţiile continuă. 

Ange Postecoglou a fost deja de acord cu venirea jucătorului. Din ceea ce mi se spune, realitatea este că Drăguşin şi Todibo au fost priorităţile echipei, dar din discuţiile cu Nice şi Todibo, mesajul a fost clar, jucătorul nu va fi vândut în această iarnă. Deci Tottenham lucrează din greu pentru a ajunge la o înţelegere cu Genoa pentru fundaşul român. Sunt discuţii zilnice între cele două părţi, se caută soluţii pentru transfer, pentru structura contractului, etc", a declarat Fabrizio Romano într-un podcast pe platforma Kick

Dacă transferul se va face, Radu Drăguşin va deveni cel mai scump fotbalist român şi va doborî recordul de transfer al lui Adrian Mutu, cumpărat de Chelsea de la Parma cu 19 milioane de euro. 

Florin Manea spune că "Drăguşin e făcut pentru a juca în Anglia"

Agentul lui Radu Drăguşin, Florin Manea, a vorbit despre calităţile jucătorului într-un interviu pentru presa italiană. 

"Radu va merge la un club de top, pentru că am văzut cum munceşte. Juventus a fost o etapă fundamentală în cariera lui, pentru că a lucrat alături de Bonucci, Chiellini, şi a învăţat multe de la ei. E un băiat foarte inteligent, îşi vede şi de studii. Chiellini a avut mereu grijă să îl ajute să înveţe din greşeli şi i-a dat mereu multe sfaturi. Faptul că a jucat în Serie A împotriva unor campioni precum Lukaku, Immobile, Chiesa, Vlahovic şi nu a luat cartonaşe e deja un lucru mare. 

În opinia mea, Radu e făcut pentru a juca în Anglia. Visul său este să joace în Premier League. Nu e interesat de bani, vrea să aibă o carieră extraordinară. Nu e, însă, convins să părăsească Genoa acum, la jumătatea sezonului. În singura discuţie pe care am avut-o cu Tottenham, m-au întrebat de caracterul său. Din punct de vedere tehnic, ei deja ştiu totul despre jucător", a declarat Florin Manea pentru juvenews.eu

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel