Fotbal international Fabrizio Romano face anunţul momentului în fotbal. Kylian Mbappe pune la punct ultimele detalii ale contractului cu Real Madrid

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Jurnalistul italian Fabrizio Romano anunţă că starul francez Kylian Mbappe pune la punct ultimele detalii ale înţelegerii cu Real Madrid. "Kylian Mbappe finalizează detaliile mutării sale la Real Madrid. Acesta a primit propunerea de contract încă din luna ianuarie, iar acum se pun la punct ultimele lucruri. Mbappe nu negociază cu niciun alt club, ci este concentrat exclusiv pe mutarea la Real Madrid. 

Kylian Mbappe va primi un bonus uriaş la semnătură, însă salariul său va fi similar cu cele pe care le încasează Jude Bellingham şi Vinicius jr. 

Se discută detaliile despre drepturile de imagine, pentru a avea toate documentele pregătite. 

De îndată ce Mbappe va semna cu Real Madrid, PSG va începe să pregătească în mod formal plecarea sa de la echipă", a scris Fabrizio Romano pe Instagram. 

Marca a anunţat că Mbappe a semnat deja cu Real Madrid 

Atacantul francez Kylian Mbappe a semnat un contract pe cinci ani cu echipa spaniolă de fotbal Madrid, valabil de la 1 iulie, anunţă cotidianul sportiv Marca.

Mbappe se va despărţi la finalul acestui sezon de actuala sa formaţiea, Paris Saint-Germain, la care evoluează în din 2017, şi se va alătura actualului lider din Primera Division.

Conform publicaţiei citate, Mbappe a semnat încă de acum două săptămâni contractul cu Real Madrid, valabil până în 2029.

Săptămâna trecută, căpitanul selecţionatei Franţei a avut o întâlnire cu preşedintele clubului PSG, Nasser Al-Khelaifi, pe care l-a informat că la 30 iunie se va despărţi de clubul parizian şi l-a rugat să nu îi înainteze nicio nouă ofertă de prelungire. Motivul era că Mbappe semnase deja contractul pe cinci sezoane cu Real Madrid, aşa cum PSG suspecta de mai mult timp, susţine Marca.

Mbappe va fi cel mai bine plătit jucător din lotul lui Real Madrid, "pe baza statutului său neoficial de cel mai bun jucător din lume", dar cu un salariu care nu va depăşi 20 de milioane de euro net pe sezon, plus bonusuri pentru obiective, pe parcursul celor cinci ani, mai scrie ziarul madrilen, reamintind că în ultimele două sezoane atacantul francez a câştigat 32 de milioane de euro net pe an la PSG.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel