Fotbal Fabrizio Romano spune că Tottenham nu va mai transfera niciun fundaş. Şansă pentru Radu Drăguşin

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Radu Drăguşin a fost transferat de Tottenham de la Genoa pentru 25 de milioane de euro, însă echipa din Londra ar mai fi fost în căutarea încă unui fundaş. Acum, jurnalistul italian Fabrizio Romano scrie că Ange Postecoglou nu va mai transfera pe nimeni. 



"Se vorbește mult despre transferul unui fundaș central la Tottenham , dar sincer nu știu nimic despre ceva iminent. Cred că sunt mulțumiți de Drăgușin.

Van de Ven a revenit, iar Romero este într-o condiție bună. Nu știu dacă mai vor ceva pe acest post. Dacă se ivește o oportunitate, știm că Tottenham e mereu pregătită, dar nu știu să mai urmeze ceva.

Calafiori nu pleacă de la Bologna în perioada de mercato a iernii, cu siguranță. Este un jucător urmărit de multe cluburi europene și face o treabă fantastică la Bologna sezonul acesta. Dar nu este ceva care să se întâmple acum", a spus Romano, citat de presa britanică. 

Radu Drăguşin a jucat 9 minute pentru Tottenham în victoria cu Brentford, scor 3-2, de pe teren propriu, intrând în minutul 88 în teren. 

Postecoglou spune că Drăguşin va ajuta echipa pe termen lung 

”Desigur că aveam câteva obiective clare și am plănuit să le realizăm cât mai rapid. Pot observa deja că Timo a jucat câteva meciuri și Radu s-a adaptat bine, dar mai au nevoie de o săptămână sau două ca să ajungă la ritmul potrivit.

În fiecare fereastră de transferuri căutăm să ne întărim și cred că am făcut asta. Cu siguranță vom beneficia de Radu și Timo atât pe termen scurt, cât și pe termen lung”, a spus, printre altele, Ange Postecoglou.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?