Superliga Romaniei "Familia" Rapid, zdruncinată serios. Naşul lui "Bocciu" îl atacă pe Daniel Niculae. "El e şeful grupului infracţional"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Liviu Ungurean, "Bocciu", liderul galeriei Rapidului, a fost reţinut pentru 30 de zile în dosarul care vizează introducerea de materiale pirotehnice în stadion. În acelaşi dosar, în care se vorbeşte despre un grup infracţional organizat, a fost audiat şi Daniel Niculae, care are în continuare calitatea de suspect, deşi este cercetat în stare de libertate. 



"În fapt, s-a reținut că în cursul anului 2023 pe raza mun. București s-a constituit un grup infracțional organizat la care au aderat mai multe persoane și care avea drept scop introducerea și folosirea materialelor pirotehnice în incinta stadioanelor de fotbal, în timpul desfășurării meciurilor, tulburarea ordinii și liniștii publice prin violențe asupra bunurilor și distrugerea suprafeței de joc prin folosirea materialele pirotehnice, producându-se degradarea gazonului prin explozia materialelor pirotehnice, punând în pericol integritatea fizică a altor persoane (copii de mingi, stewarzi, jucători de fotbal, pompieri, reporteri ș.a.)

Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare au fost descoperite și ridicate mai multe materiale pirotehnice, arme de foc letale, arme albe și sume de bani", a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti săptămâna trecută. 

CITEŞTE ŞI Liviu Ungurean, mesaj din spatele gratiilor. Ce se întâmplă cu galeria Rapidului

"Daniel Niculae este şeful grupului infracţional de la Rapid"

Vlad Baltazar, naşul lui Liviu Ungurean, îl atacă pe Daniel Niculae şi spune că preşedintele Rapidului este, de fapt, şeful grupului infracţional. De asemenea, acesta l-a atacat şi pe Victor Angelescu, acţionarul minoritar al clubului, despre care spune că e parior. 

Miezul, focarul mizeriei este Daniel Niculae. El este șeful grupului infracțional de la Rapid. Daniel Niculae, Angelescu pariorul, Daniel Niculae cu tovarășul lui Horas din Băneasa. Au un bar al lor acolo și pun pariuri. Horas care venea și la Mogoșoaia, că Rapidul a făcut blaturi și la Mogoșoaia în divizia B. Vorbea Horas cu gluga în cap cu Niculae.

Sunt 5-6 jucători, nu-i mai enumăr că iar mă înjurați și m-am săturat. Sunt 5-6 jucători care sunt gașca lor, brigada lor. Sunt vreo doi antrenori. Unul fiind Miță Iosif. La Mutu s-au făcut (n.r. pariurile) pe sub el, n-a știut de toate. El era la alt nivel. Era Mutu, cu 12 dani la fotbal”, a spus Vlad Baltazar în live-ul de pe pagina personală de Facebook.

Vlad Baltazar a menţionat, pe pagina sa de Facebook, şi că "Eu nu am fost niciodată şef de galerie!! Nici interimar... nici în niciun fel... Am fost şi eu acolo... cu băieţii... MÂNDRU mereu!!

Acum nu mai sunt mândru... când vindem şi trucăm meciuri... pentru bani. Cam atât... în rest nimic".

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?