Superliga Romaniei Fanii dinamovişti care merg la Miercurea Ciuc, ajutaţi să vadă meciul chiar dacă nu intră în stadion

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dinamo Bucureşti înfruntă Csikszereda Miercurea Ciuc în returul barajului de promovare/menţinere în Liga 1 luni, 27 mai. În tur, scorul a fost de 2-0 pentru alb-roşii, după dubla lui Dennis Politic. 



Suporterii dinamovişti care fac deplasarea la Miercurea Ciuc, dar nu vor putea intra în stadion din cauza numărului mic de locuri, vor putea totuşi să vadă meciul pe un ecran gigant, anunţă Eugen Pârvulescu, managerul sportiv al harghitenilor. 

"Încercăm să facem o figură frumoasă. Zic că am avut un joc bun şi la Bucureşti. Păcat că am luat primul gol repede, nici nu începuse bine repriza a doua. Cu siguranţă, partida din această seară va fi foarte dificilă, Dinamo pleacă cu avantaj de două goluri, şi e clar că au prima şansă. S-au mai văzut minuni în fotbal, şi chiar Dinamo a mai trăit asemenea minuni. Sperăm să obţinem o performanţă istorică pentru clubul nostru. E un moment de sărbătoare în oraş, e cerere mare de bilete, e sold-out. Lotul e valid, nu avem absenţe, aşteptăm cu mare încredere meciul. 

Am pus la dispoziţia lui Dinamo 125 de bilete, conform protocolului şi regulamentelor. Preşedintele clubului nostru a făcut un gest care merită felicitat. Suporterii dinamovişti care vor sta în afara stadionului pot vedea meciul pe un ecran de 14 metri pătraţi. Este iniţiativa preşedintelui, se face pe costul nostru. A fost ideea dânsului, eu personal l-am felicitat. Avem respect pentru suporterii lui Dinamo, care în tur s-au comportat frumos cu noi, nu au fost scandări xenofobe. Respectul contează foarte mult. Atmosfera a fost fantastică", a declarat Eugen Pârvulescu la Fanatik. 

Kopic va decide ce face după meciul cu Csikszereda 

”Știu că au fost lucruri bune și rele, dar mai avem un meci până la final, apoi putem analiza totul. Toate echipele pot produce surprize dacă nu ești pregătit. Csikszereda are ceva calitate, de aceea trebuie să fim atenți, nu au nimic de pierdut, vor da efort maxim pentru a ne surprinde și nu este ceva ciudat în fotbal.

Orice echipp caută oportunitatea dacă adversarul nu este 100% pregătit. Dennis Politic a fost foarte bun în ultimul meci, a avut momente bune, dar nu a fost în cea mai bună formă după accidentare, am avut răbdare, am așteptat să își revină, e în formă bună, aștept să fie un jucător important pentru noi în manșa retur”, a mai spus Zeljko Kopic.

După manșa retur vom discuta despre viitor, despre tot, dar ne concentrăm doar pe meciul cu Csikszereda.

Orice club trebuie să se adapteze, orice club are stadionul sau, trebuie să ne descurcăm indiferent de stadionul pe care jucăm, trebuie să fim la un nivel ridicat”, a spus Zeljko Kopic.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?