Superliga Romaniei Fanii FCSB nu le întorc favoarea rapidiştilor. "Poate să zică şi mama din groapă, nu şi nu"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Gigi Mustaţă, liderul galeriei FCSB, a anunţat că la meciul din playoff cu FC Rapid, giuleştenii vor primi doar 5% din locurile de pe Arena Naţională. Asta în ciuda anunţului făcut de Dan Şucu, conform căruia fanii roş-albaştri vor primi în jur de 10.000 de bilete la meciul de pe 9 martie, ultimul din sezonul regulat pentru cele două echipe. Dan Şucu, finanţatorul lui FC Rapid, a anunţat că FCSB va primi o peluză întreagă la derby-ul care se va juca pe 9 martie pe Arena Naţională. Cu toate astea, Gigi Mustaţă, liderul galeriei FCSB, a anunţat că giuleştenii vor primit doar 5% din capacitatea Arenei la meciul din playoff la care FCSB va fi gazdă, adică aproximativ 3000 de bilete. 

”Începând de azi ne apucăm de treabă, așteptăm să ne informeze clubul nostru numărul de bilete. Trebuie să intrăm în posesia lor, vedem cum au stabilit cei de la Rapid. Mergem să le luăm cu bani sau le luăm online.

Dacă îmi dă toată peluza o iau, dar eu tot acolo sus le dau. Peluza este normal 14.000, dar se lasă câteva sectoare libere și rămân în jur de 10.000. Am cereri foarte mari, cred că am cerere de peste 5.000 de bilete. Anunț și o fac public, să nu cumva să o auzim peste două, trei săptămâni când jucăm cu Rapid în play-off.

Nu le dau toată peluza, indiferent de situație nu le dau toată peluza. Le dau 5%, dacă vor să îmi dea 5% să îmi dea, putem să ne cumpărăm online în tot stadionul. Am vorbit cu suporterii, le-am transmis și suporterilor aseară la meci”, a spus Mustață la Fanatik. 

"Poate să zică şi mama din groapă, nu şi nu"

Gigi Mustaţă i-a atenţionat pe conducătorii lui FCSB să nu încerce să acorde mai multe bilete rapidiştilor la meciul din playoff. În caz contrar, galeria nu se va prezenta la meci. 

”La mine, când ai spus un lucru și nu l-ai făcut, nu ai cum să mai ai cuvânt în fața mea. Așa am fost crescut, educat și pe unde m-am dus am luat-o pe drumul meu și așa am făcut. Da sau nu, dacă nu pot îmi văd de treaba mea. Dacă pot mă duc până în pânzele albe.

Știu bine cine sunt eu și știu că mă țin de cuvânt. Nu are cum să sară peste mine nici conducerea, nici nimeni.

Dacă va sări conducerea peste noi și va veni cu argumentul haideți să le dăm, vor rămâne singuri să încurajeze echipa. Poate să zică și mama din groapă, nu și nu.

Oricum jucăm în deplasare, putem intra să cumpărăm bilete online. Nu este vreo problemă pentru noi, exact asta făceau și ei când le-am dat peluza sus. La noi e mai greu pentru că suntem foarte mulți”, a mai spus Mustață.

Meciul dintre Rapid şi FCSB se va juca pe Arena Naţională sâmbătă, 9 martie. Va fi ultimul meci pentru cele două echipe în sezonul regulat, urmând ca apoi să se intre în playoff. De acel meci depinde şi numărul de puncte cu care se va intra în playoff. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel