Fotbal Fanii Jeonbuk cer demisia lui Dan Petrescu, după eșecul cu Jeju: „De ce e încă antrenor?!” Lui Petrescu îi este rușine de prestația formației sale

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Antrenorul român al echipei sud-coreene a înregistrat din nou un eșec, ceea ce a stârnit și mai mult nemulțumirea suporterilor. Formația Jeonbuk a suferit o nouă înfrângere, miercuri, în fața echipei Jeju, în campionatul Coreei de Sud. Dan Petrescu a prezentat scuze fanilor care au venit să susțină jucătorii, parcurgând o distanță considerabilă pentru a asista la meci.



Dan Petrescu, eșec după eșec în Coreea de Sud

După ce formația Jeonbuk Hyundai Motors, antrenată de Dan Petrescu, a fost învinsă de echipa Jeju United, în deplasare, cu scorul de 2-0, viitorul antrenorului român la echipă rămâne din ce în ce mai nesigur.

Meciul din prima ligă sud-coreeană de astăzi dintre Jeonbuk și Jeju s-a încheiat cu un eșec umilitor al formației antrenate de Dan Petrescu. După cinci etape, echipa Jeonbuk Hyundai Motors se află pe ultimul loc în clasament, cu doar trei puncte. Adversara de astăzi, Jeju United, ocupă poziția a șasea, cu 7 puncte.

Jucătorii care au marcat au fost Yeo Hong-Gyu, în minutul 30, și Jin Seong-Uk, în prelungirile partidei, (min. 90+8)

Formația lui Petrescu nu a putut să dea niciun gol, mai ales că în minutul 80, Kim Jin-Su, jucătorul echipei Jeonbuk, a fost eliminat.

Meciul de miercuri a reprezentat cea de-a opta partidă fără victorie pentru echipa sud-coreeană condusă de Petrescu, aceasta luând nu mai puțin de 10 goluri, în ultimele opt meciuri disputate.

Șanse de întoarcele pentru Dan Petrescu la CFR? Mutu și-a dat demisia de la clubul ardelean

Adrian Mutu și-a prezentat demisia, în dimineața de miercuri, după umilința trăită în urma meciului de marți seară, din sferturile Cupei României Betano, echipa CFR Cluj fiind învinsă cu un dur scor, 0-4, de către Corvinul Hunedoara, formație venită din cea de-a doua ligă a fotbalului românesc.

După ce s-au clarificat speculațiile privind plecarea „Briliantului” de la clubul clujenilor, se pun întrebări privind revenirea lui Dan Petrescu pe banca echipei la care a atins numeroase succese, mai ales după parcursul rușinos din campionatul sud-coreean.

Mai mult decât atât, sub conducerea lui Dan Petrescu, Jeonbuk a ieșit și din competiția AFC Champions League. Sud-coreenii au fost eliminați, în sferturile de finală, de o altă formație din Coreea de Sud, Ulsan HD, scor 1-0.

Formația antrenorului de 56 de ani întâlnește echipa Gangwon, aflată pe locul opt în clasament. Meciul va avea loc duminică, 7 aprilie, de la ora 08:00, pe terenul propriu al echipei conduse de Petrescu.

Suporterii nu îl mai agreează pe Dan Petrescu

După eșecul umilitor pe care l-a suferit în fața echipei Jeju, de miercuri, fanii coreeni ai lui Jeonbuk nu l-au menajat deloc pe Dan Petrescu. Reacțiile suporterilor echipei conduse de antrenorul român au curs pe rețelele de socializare, mulți dintre aceștia întrebându-se retoric care sunt motivele pentru care formația sud-coreeană mai este antrenată de acesta.

Dan Petrescu își prezintă scuzele: „Îmi e rușine”

„Îmi prezint scuzele fanilor, care au călătorit o distanță lungă pentru a ne susține... E un rezultat dezamăgitor!”, a spus Petrescu la conferința de presă de după meci.

„În prima repriză am creat trei-patru ocazii, chiar dacă nu am fost așa buni... Pe de altă parte, Jeju a reușit să înscrie la singura lor ocazie de gol. În partea secundă au fost mai multe ocazii, dar îmi pare rău pentru jucători și pentru fanii care au parcurs un drum lung până aici. Este un moment dificil de acceptat!”, a mai declarat Dan Petrescu, după înfrângerea de azi.

Mi-e rușine față de mine însumi... Ceea ce este necesar acum este să ne ridicăm starea de spirit. Nu mai este mult timp până la meciul împotriva Gangwon. Jucătorii au numeroase șanse în fiecare partidă, dar nu reușesc să înscrie, ceea ce este frustrant.

Întrucât suntem singura echipă fără victorie, meciul împotriva lui Gangwon va fi tratat ca o finală”, a încheiat Dan Petrescu, potrivit chosun.com.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?