Fotbal international Fanii lui Tottenham cred că vânzarea lui Drăguşin ar fi "o prostie incredibilă"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Napoli ar fi interesată în continuare de Radu Drăguşin, iar Tottenham ar fi dispusă să se despartă de fotbalistul luat de la Genoa, însă doar pentru o sumă de 40 de milioane de lire sterline. Fanii cred, însă, că ar fi o greşeală. 



"Să îl vândă pe Drăguşin după doar şase luni ar fi o prostie incredibilă din partea celor de la Tottenham. Nu credem că se va întâmpla. de asemenea, nu credem că Napoli i-ar fi lăsat pe cei de la Spurs să îl cumpere pentru 21,5 milioane de lire pentru ca apoi să plătească 40 de milioane pentru el, câteva luni mai târziu", au scris cei de la Spurs Web

Radu Drăguşin a jucat până acum doar 244 de minute pentru Tottenham, după ce a fost transferat de la Genoa în iarnă, pentru 30 de milioane de euro. 

Alin Stoica, tranșant la adresa lui Dragușin: „A făcut hemoroizi pe bancă la Tottenham”

„Nu știu cine este acest domn' Manea, dar cum să zică că Drăgușin e mai bun ca Bumbescu, ca Iovan, ca Didi Prodan?! Cum să fie mai bun Drăgușin ca Didi Prodan?! Drăgușin are șase luni în Serie A. Jurnaliștii ar trebui să îi pondereze pe ăștia care sunt nimeni.

Domnul Manea, puțin respect! Nu vreau să vorbesc mai mult de el, dar e mai bun decât Andone? Drăgușin văd că rupe banca la Tottenham. Hai să ne respectăm valorile!

Un pic de respect, hai să ne respectăm valorile. Domnul Manea, Dragușin a făcut hemoroizi pe bancă la Tottenham”, a declarat Alin Stoica, pentru sportpesurse.

„În România vine Manea și spune că Drăgușin e mai bun ca Chivu. Nea Manea, ăștia au câștigat Champions League. De aia zic domnul Manea, mai ușor cu astea. Fotbalul e pe valoare, nu pe vorbe. Cine e domnul Manea să vorbească despre Chivu, Bumbescu, Iovan? Să termine cu vrăjeala asta, vorba lui Pițurcă! Respectă, mă, campionii, valorile!”, a mai declarat Alin Stoica. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?