Cupa României Fanii Oțelului și Corvinului, pregătiri pentru finala de la Sibiu. Biletele, sold-out în câteva ore

Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Oțelarii s-au organizat pentru a fi siguri de prezența în finala Cupei României de la Sibiu, alegând organizarea unui traseu direct spre orașul transilvănean prin intermediul trenului, ca toți doritorii să poată fi alături de echipă.



Gălățenii și hunedorenii iau cu asalt Sibiul

Biletele pentru finala Cupei României au fost puse în vânzare, în data de 24 aprilie, ele fiind vândute în mai puțin de două ore. Mulți fani ai Oțelului s-au plâns că nu au reușit să achiziționeze un tichet pentru a fi alături de echipă în ultimul act de la Sibiu, dar cei care au „prins momentul” se pregătesc intens pentru a ajunge în orașul din Transilvania.

Oțelul Galați și Corvinul Hunedoara își vor disputa finala Cupei României pe 15 mai, pe Municipalul din Sibiu. 

Cererea pentru bilete a fost foarte mare, nu toți suporterii reușind să-și îndeplinească dorința de a fi prezenți în ultimul act de la Sibiu. Cu toate acestea, Peluza Nord Galați a anunțat că fanii gălățeni vor putea să meargă prin intermediul unei curse speciale Galați - Sibiu, pusă la dispoziție pentru suporterii dornici. Conform ultimelor informații, cursa respectivă nu va face opriri, destinația finală fiind Sibiul, garnitura punând la dispoziție 1500 de locuri. 

De asemenea, oțelarii sunt rugați să fie îmbrăcați în roșu în data de 15 mai, acesta fiind și echipamentul formației pentru jocurile din deplasare. Se mai menționează, totodată, că numărul locurilor va fi suplimentat, în cazul în care cererea va fi foarte mare, iar până la data de 10 mai, suporterii Oțelului sunt rugați să se prezinte la magazinul oficial al Clubului Oțelul, pentru a se înscrie pe o listă de participare.

CITEȘTE ȘI FRF anunță că mare parte din biletele la finala Cupei României s-au epuizat

Pe de altă parte, și hunedorenii se pregătesc intens pentru a merge la Sibiu să ridice Cupa României. Clubul de fotbal a organizat, pentru fanii doritori, posibilitatea de a-și personaliza, fiecare, un tricou cu însemnele echipei, alături de care se va adăuga numele și numărul dorit de cei care comandă. Mai mult decât atât, fularele și fanioanele sunt pregătite pentru a fi achiziționate, potrivit anunțului clubului.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Cupa României




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel