Tenis Fanii tenisului, duri la adresa lui Wozniacki! Ce i-au transmis aceștia după înfrângerea de la Miami

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Caroline Wozniacki a suferit o mare înfrângere în fața ucrainencei Anhelina Kalinina, după ce a condus cu 7-5 5-2 și a irosit o minge de meci. Fanii tenisului nu s-au sfiit să comenteze disputa dintre cele două, în lumina ultimelor declarații ale danezei despre Simona Halep.

 



Cel mai mare eșec de la revenirea în circuit

După decizia de revenire în competițiile oficiale în vara anului trecut, Caroline Wozniacki (129 WTA) nu a avut nevoie de multe luni pentru a se regrupa, astfel că ea și-a regăsit forma pe care o arăta înainte de a deveni mamă, implicit înainte de a se retrage din tenis. Pasiunea pentru sportul alb a făcut-o, după cum a declarat în mai multe rânduri, să ia din nou racheta în mână.

Caroline a arătat un meci solid în primul tur de la turneul american, unde a trecut de franțuzoaica Burel (45 WTA) în două seturi, 6-1 6-4, în doar o oră și 18 minute. Joi seară, însă, aceasta a înfruntat-o în turul al doilea de la Miami pe favorita 32, Anhelina Kalinia (36 WTA), una dintre cele mai în formă jucătoare din Ucraina la ora actuală. Totul părea că merge în favoarea danezei, aceasta câștigând prima manșă cu scorul de 7-5. De asemenea, câștigătoarea Marelui Șlem australian din 2018 părea că va închide meciul în minimum de seturi, conducând cu 5-2 și având o minge de meci la 5-4. Cu toate acestea, nordica nu a putut fructifica avantajul pe care l-a avut în partidă, dându-i șansa ucrainencei să revină. Astfel, acestea au ajuns în decisiv, unde Kalinina și-a arătat nivelul crescut de joc, încheind disputa cu un ultim set, scor 6-4. Duelul dintre cele două a depășit trei ore de joc, acest meci reprezentând unul dintre cele mai dure partide jucate de daneză după revenirea în circuit.

Wozniacki a arătat un nivel bun de joc și la primul turneu din cadrul Sunshine Double, unde a ajuns până în sferturile competiției. Acolo, aceasta a trebuit să abandoneze în timpul meciului cu liderul mondial, Iga Swiatek, după ce a suferit o accidentare. Și în acest meci, nordica a avut avantaj în set, în fața polonezei.

Fanii tenisului invoacă Karma

După înfrângerea de la Miami Open a lui Wozniacki, mulți internauți au început să își dea cu părerea privind meciul disputat împotriva Kalininei, declarându-se bucuroși de victoria ucrainencei. În același timp, au existat mai multe comentarii prin care fanii îi reproșează danezei faptul că nu ar fi trebuit să se pronunțe în ceea ce privește cazul Simonei Halep. După primul meci disputat în Florida, Caroline a fost întrebată despre revenirea Simonei, la care aceasta a oferit câteva declarații controversate. Campioana română nu s-a sfiit să răspundă acestor afirmații, sfătuind-o, în mod indirect, să citească decizia TAS.

Comentariile fanilor au cuprins afirmații ca: „Ea poate să se întoarcă la a face declarații la conferința de presă acum”

Un alt internaut a făcut aluzie la declarațiile danezei privind neacordarea jucătorilor, care au revenit după un caz de dopaj, de wild-card-uri de către organizatori:

„Fără invitații speciale pentru jucătoarele retrase, de asemenea. Wozniacki poate pleca să joace în circuitul legendelor cu Clijsters, Hantuchova, Schett”.

De asemenea, alți fani au invocat prezența Karmei sau lipsa pregătirii în urma înfrângerii lui Wozniacki de joi seară:

„Foarte bine, o întrângere meritată. Asta pățești când nu te pregătești pentru un turneu, dar vorbești și nu respecți ceilalți jucători”, a fost mesajul altui fan pe fostul Twitter, actual X.

Mai mult decât atât, un alt fan a amintit modul în care daneza a câștigat finala de la Australian Open, în fața Simonei Halep:

„Ei bine, Wozniacki poate spune ce vrea, dar nu va fi niciodată jucătoarea care este Halep. A trișat în drumul ei spre a câștiga Australian Open”, internautul făcând referire la pauzele de vestiar sau pauzele medicale solicitate de către daneză, în finala de la Melbourne, 2018.

În turul al treilea de la Miami Open, Kalinina va juca împotriva învingătoarei din partida Paula Badosa (80 WTA) - Aryna Sabalenka (2 WTA). Acest meci din al doilea tur ar fi trebuit să se joace tot pe 21 martie, joi, dar organizatorii au decis să îl amâne, pentru a-i oferi șansa numărului doi mondial să își revină după tragedia în care a fost implicat Konstantin Koltsov, fostul său partener.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?