Fotbal Fără Antoine Griezmann la naționala Franței! De ce nu poate participa francezul la meciurile amicale

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Echipa națională de fotbal a Franței va juca un meci fără Antoine Griezmann pentru prima oară din iunie 2017. Jucătorul lui Atletico Madrid a suferit o entorsă la glezna dreaptă, care l-a determinat să renunțe la meciurile amicale cu Germania și Chile.



Fără Griezmann, pentru prima dată în șapte ani

Selecționata de fotbal a Franței va juca un meci amical fără Antoine Griezmann pentru prima oară din anul 2017, după ce jucătorul francez a suferit o entorsă la glezna dreaptă, care l-a constrâns să renunțe la meciurile cu Germania și Chile, ultimele repetiții înaintea EURO 2024, informează AFP.

Astfel, seria record de meciuri consecutive jucate de Griezmann pentru naționala Franței s-a oprit la numărul de 84 de partide. Selecționerul Didier Deschamps a decis să îl convoace, în locul său, pe Matteo Guendouzi.

„După o discuție cu Franck Le Gall, medicul Les Bleus”, selecționerul „a oficializat forfait-ul lui Antoine Griezmann”, a explicat Federația franceză de fotbal (FFF) într-un comunicat, conform Agerpres.

Deschamps, care a afirmat că Antoine Griezmann „nu este de neînlocuit, dar indispensabil”, nu a mai jucat fără „Micul Prinț” de la meciul amical împotriva Angliei (scor 3-2), disputat în iunie 2017.

Starul echipei Atletico Madrid, ce a adunat până în prezent 127 de selecții în naționala Franței, va rata astfel întâlnirea cu Germania, programată sâmbătă, la Lyon. Griezmann reușise o dublă în semifinalele EURO 2016, împotriva germanilor. (scor 2-0).

Mai mult decât atât, francezul a ratat patru partide ale lui Atletico Madrid, înaintea de a reveni săptămâna trecută pentru calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, în fața echipei Inter Milano, marcând un gol.

Duminică seara, Griezmann a fost introdus pe teren la pauza meciului pierdut pe teren propriu de echipa sa în fața formației FC Barcelona (scor 0-3), în campionatul Spaniei.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?