Superliga Romaniei Fără aranjamente şi fără sentimente la Dinamo - UTA. Mircea Rednic: "Sunt aici trup şi suflet pentru Arad"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Mircea Rednic a respins speculaţiile conform cărora echipa sa va aborda mai lejer meciul cu Dinamo, decisiv pentru salvarea de la retrogradare a "câinilor". "Este ultimul meci din play-out, observ că se tot vorbește. Există anumite suspiciuni, care nu își au rostul. Sunt profesionist, sunt aici, trup și suflet pentru Arad. Fac tot ce se poate pentru ca echipa mea să obțină rezultate. Nimeni nu credea că putem ajunge aici, am primit bobârnaci atât eu, cât și conducerea, în special în legătură cu licența pentru cupele europene. S-a realizat mult mai mult decât ne-am propus, obiectivul fiind salvarea de la retrogadare.

La sfârșitul acestui play-out, nu avem nici un fel de emoție. Suntem pe primul loc, nu ni-l ia nimeni, însă asta nu înseamnă că nu vom trata cu maxim de seriozitate meciul de duminică. Îi văd pe diverși spunând că Dinamo ne-a bătut în ultima etapă a sezonului regular. Ne-au bătut cu un gol norocos, un șut deviat de la 16 metri de Conte. În repriza a doua, ei nu au avut nici o ocazie de a înscrie”, a spus Mircea Rednic înainte de Dinamo - UTA Arad. 

"Nu pune nimeni presiune pe Rednic" 

"Am mare respect pentru echipele unde am jucat sau antrenat, le mulțumesc din suflet. M-au ajutat să mă realizez ca sportiv și om, dar acum sunt antrenor și îmi respect statutul și meseria. Pe mine mă interesează echipa mea. Suntem într-o perioadă foarte bună, voi folosi cea mai bună formulă pe care o am la dispoziție. Nu au existat presiuni și nimeni nu pune presiune pe Mircea Rednic!", a mai spus acesta. 

Dinamo are nevoie de victorie cu UTA Arad, dar şi de un joc favorabil al rezultatelor pentru a prinde un loc de baraj sau salvarea directă de la retrogradare. 

Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului, a declarat că jucătorii alb-roșii vor primi o primă consistentă dacă reușesc să se salveze de la retrogradarea în cea de-a doua divizie de fotbal.

"Toată lumea este concentrată și o să vedem ce se va întâmpla... Am avut o situație foarte grea în luna decembrie, înainte de play-out, atunci a fost un declic. Este o situație specială... avem o primă pentru ultimele meciuri și este chiar o sumă consistentă”, a mai afirmat Nicolescu.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?