Fotbal Fără Bancu la naționala României! Fotbalistul s-a operat și nu va participa la meciurile selecționatei lui Edi Iordănescu

Data publicării:

Selecționerul echipei naționale se confruntă cu mai multe probleme înaintea desfășurării meciurilor amicale ale României. Formația lui Edi Iordănescu se micșorează cu încă un jucător, după ce acesta a suferit o intervenție chirurgicală.



Lotul lui Edi Iordănescu, urmărit de accidentări!

Nicușor Bancu, jucător titular al echipei naționale a României, s-a operat. Aceste informații vin după ce alt fotbalist al echipei lui Iordănescu s-a accidentat și nu este apt să joace.

Jucătorul Craiovei a ieșit din planurile lui Edward Iordănescu în ceea ce privește meciurile amicale cu Irlanda de Nord și Columbia, din cauza unei accidentări. Fotbalistul de bandă stânga de la Universitatea ar fi avut un neg la care s-a lovit în ultimul meci disputat și în această dimineață s-a operat, potrivit Fanatik.ro

Universitatea Craiova vrea ca Bancu să se recupereze cât mai rapid

Oficialii oltenilor doresc ca Nicușor Bancu să se recupereze cât mai repede, ca acesta să poată fi apt de joc în partida de pe 30 martie cu giuleștenii, de la ora 21:00. Ultimul „căzut la datorie” a fost Ionuț Nedelcearu despre care FANATIK a scris marți.

Cei de la Universitatea Craiova, jucătorul și staff-ul naționalei au stabilit, de comun acord, ca fotbalistul să se opereze acum și să revină în timp util la clubul unde este căpitan.

Oltenii doresc ca Nicușor Bancu să fie apt pentru meciul de acasă cu Rapid de la finalul lunii, asta și datorită faptului că Universitatea Craiova a reintrat în lupta pentru titlu, după victoria cu formația lui Adrian Mutu, scor 2-1.

În acest moment, Universitatea Craiova și Rapid au același număr de puncte, respectiv 28. Ele ocupă locurile 2 și 3 în play-off-ul din Superligă. Liderul campionatului este FCSB, care a ajuns la 35 de puncte în urma victoriei cu Sepsi OSK, 2-1.

Primul jucător care nu poate să joace la națională, Ionuț Nedelcearu

Ionuț Nedelcearu este fotbalistul din lotul lui Iordănescu ce nu va putea juca în primul meci amical cu Irlanda de Nord, de pe Arena Națională. Fundașul a suferit o accidentare în ultimul meci al lui Palermo cu Venezia, din 15 martie, fiind schimbat la pauză.

Cu toate acestea, apărătorul rămâne în lotul naționalei și are șanse să se recupereze până la meciul împotriva Columbiei, de pe 26 martie.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?