Superliga Romaniei Fără Screciu în derby-ul dintre Craiova și Rapid! Ce opțiuni mai are bulgarul înaintea meciului de pe Oblemenco

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Formația Universității Craiova suferă o pierdere grea înaintea derby-ului cu Rapid București, meci programat sâmbătă, 30 martie, de la ora 21:00. Vladimir Screciu este fotbalistul care nu va fi prezent în partida de pe „Ion Oblemenco”, în duelul cu giuleștenii.



Noi calcule pentru antrenorul bulgar

Fotbalistul Vladimir Screciu, accidentat în urma partidei din Bănie, scor 2-1 în favoarea Universității Craiova în fața adversarei FC U, nu va putea fi prezent la așteptatul derby de pe stadionul „Ion Oblemenco”. Internaționalul român va putea fi prezent abia în partida cu FCSB, șansele ca acesta să facă parte din echipa Craiovei de mâine fiind minime.

Antrenorul oltenilor, Ivailo Petev, trebuie să găsească noi soluții pentru înlocuirea lui Screciu în etapa a doua a play-off-ului, când va înfrunta formația lui Bergodi. Cu toate acestea, bulgarul speră ca mijlocașul să fie apt pentru a juca în partida contra liderului clasamentului, FCSB.

De asemenea, se înțelege că Screciu s-ar afla pe banca de rezerve în meciul cu Oțelul Galați, din sferturile de finală ale Cupei României, partidă programată joi, 4 aprilie, de la ora 19:30: „Screciu nu a fost recuperat la timp și nu va fi în lot pentru meciul cu Rapid. E posibil să revină în meciul cu FCSB de peste o săptămână și să fie rezervă cu Oțelul în Cupă”, a fost mesajul transmis de către Cristi Coste, conform celor de la Fanatik.ro

Screciu nu este apt nici la club, nici la națională

Vladimir Screciu, în vârstă de 24 de ani, s-a accidentat pe data de 11 martie 2024, în derby-ul dintre Universitatea Craiova și FC U 1948, scor 2-1. În urma acestei accidentări, Screciu a ratat, totodată, prezența la echipa națională în meciurile amicale împotriva Irlandei de Nord și Columbiei. În locul acestuia, Edi Iordănescu l-a convocat pe Adrian Șut, jucătorul celor de la FCSB.

„Este o pierdere pentru noi. Echipa arată într-un alt mod cu el. Echipa arată altfel cu el, fie că joacă fundaș central sau mijlocaș defensiv”, a mai spus Sorin Cârțu, în exclusivitate la Fanatik Superliga.

Nu numai Screciu îl determină pe bulgar să își facă alte calcule, prezența lui Nicușor Bancu fiind, de asemenea, pusă sub semnul întrebării, în derby-ul cu Rapid. „N-avem voie să îi dăm Rapidului cele trei puncte. Echipa intră în teren cu gândul de a câștiga. Nu reușim, asta e! Dar în niciun caz nu avem voie să pierdem! Rapid n-are voie să ia trei puncte. Returul îl va avea acasă, e mult mai dificil.”, a mai declarat fostul președinte al oltenilor.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel