Fotbal Fără victorie în ultimele șapte meciuri pentru Dan Petrescu. Ce urmează pentru antrenorul lui Jeonbuk

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Echipa de fotbal sud-coreeană Jeonbuk Hyundai Motors a remizat cu Ulsan Hyundai, în campionatul intern K League 1. Formația lui Dan Petrescu nu a mai câștigat de șapte meciuri, acesta amintind numeroasele accidentări pe care le-au suferit jucătorii săi în ultima vreme.



Șapte meciuri consecutive fără victorie. Remiză în partida de azi

Sâmbătă dimineață, echipa lui Petrescu a continuat „seria neagră” de dispute încheiate fără victorie, înregistrând al șaptelea meci la rând fără vreun succes. Jeonbuk Hyundai a înregistrat un egal împotriva Ulsan HD, scor 2-2, în runda a patra a Hana Bank K League 1 2024, care a avut loc pe Stadionul Jeonju World Cup.

Formația românului a fost condusă cu scorul de 2-0, însă jucătorii lui Dan Petrescu au putut egala, prin fotbaliștii Lee Dong-Jun (min. '45+2) și Moon Seon (min. '70). De la Ulsan, jucătorii care au înscris au fost Lee Dong-Gyeong (min. '22) și Kim Ji-Hyeon (min. '40).

Echipa lui Dan Petrescu se află Jeonbuk pe al nouălea loc în clasamentul din care fac parte 12 formații. Poziția sa o duce pe Jeonbuk în play-out, pentru evitarea retrogradării. 

Fostul antrenor al CFR Cluj a preluat echipa sud-coreeană de la mijlocul sezonului trecut pe Jeonbuk Hyundai. Formația a reușit să cucerească titlu de campioană de nouă ori.

Viitorul lui Petrescu. Ce scrie presa coreeană

Antrenorul român al echipei coreene s-a declarat dezamăgit de finalul partidei: „Am făcut o treabă excelentă pentru a duce la egalitate scorul, dar îmi pare rău că nu am putut atinge o victorie.”

De asemenea, Petrescu a mai adăugat, la conferința de presă, că: „A fost un meci în care am jucat din greu. Au fost câteva neajunsuri în prima repriză. Repriza a doua a fost genială și am marcat un gol în plus.”

După prima repriză, el a spus: „Prima repriză a arătat rău, dar jucătorii au reacționat. Cu siguranță nu îl voi învinovăți pe Thiago pentru că a ratat lovitura de pedeapsă. A fost remarcabil să egalez scorul, dar îmi pare rău că nu am putut să le arăt fanilor victoria.”, a mai spus Petrescu.

Acesta a continuat, aducând în discuție mai mulți jucători accidentați, încercând să își argumenteze ultimele rezultate: „Trebuie neapărat să câștigăm. Suntem norocoși că un meci ca acesta s-a încheiat la egalitate. Nu avem noroc în ceea ce privește accidentările jucătorilor. Nici în legătură cu penalty-urile ratate. În special, accidentarea lui Hong Jeong-ho a fost cu adevărat nefericită.”

Este regretabil. Jeong Tae-wook, care a jucat în locul lui, a dat și el performanțe bune, dar cel mai important lucru a fost să nu se accidenteze”, a explicat el, conform celor de la Chosun.com

Fotbaliștii lui Petrescu marchează, dar pierd meciul

Antrenorul lui Jeonbuk a mai susținut că jucătorii săi fac spectacol pe teren, dar rezultatele meciurilor nu sunt cele scontate: „Este cu siguranță dezamăgitor că nu există nicio victorie în situația actuală. Nu este problema jucătorilor. Sper, totuși, ca jucătorii să să-și arate spiritul de luptă. Ei marchează goluri frumoase, dar am primit goluri din cauza greșelilor.”

Mai mult decât atât, el a ținut să reitereze problema accidentărilor: „După cum v-am spus deja, Hernández mai are aproximativ două săptămâni până să se întoarcă, iar Ahn Hyun-Beom mai are de așteptat aproximativ o săptămână. Kwon Chang-Hoon se reface. Sunt mulți jucători accidentați, dar trebuie să găsim înlocuitori rapid și să trecem la joc.”

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?