Superliga Romaniei Farul Constanţa are 4 amicale programate deja înainte de noul sezon. Reunirea e pe 12 iunie

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Farul Constanţa a anunţat data la care se va reuni lotul, pentru a începe pregătirea noului sezon. 



"După un sezon lung, în care Farul a disputat nu mai puțin de 52 de partide oficiale, cele mai multe dintre toate formațiile din Superligă (40 în campionat, 8 în cupele europene, 3 în Cupa României și 1 în Supercupă), "marinarii" au intrat într-o binemeritată vacantă. 

Reunirea lotului este programată pentru 12 iunie, urmând ca apoi echipa noastră să efectueze stagiul de pregătire la propria bază sportivă, unde dispune de cele mai bune condiții de antrenament și refacere.

"Marinarii" vor disputa atunci și patru jocuri de verificare, pe 21 iunie (cu Cernomore Varna), pe 26 iunie, pe 29 iunie și pe 6 iulie, pentru acestea din urmă adversarii nefiind momentan stabiliți.

Campionatul 2024-2025 va debuta în weekend-ul 12-14 iulie.

Până atunci, multumim suporterilor, partenerilor, tuturor celor care au fost alături de noi și în sezonul recent încheiat", transmit cei de la Farul Constanţa. 

În ultima etapă din playoff, Farul Constanţa a pierdut categoric în deplasare, scor 5-1, cu CFR Cluj. În meciul tur, de la Ovidiu, marinarii se impuseseră cu acelaşi scor. 

Farul Constanţa a terminat campionatul pe locul 4, după FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova, şi a ratat calificarea în preliminariile cupelor europene. 

”Un rezultat dureros. S-a văzut pe teren că am făcut multe greșeli, știam că întâlnim o echipă puternică. Le-am dat spațiu, au gândit, și-au făcut planul, noi nu ne-am apărat bine și ne-a costat. N-am stat cum trebuie defensiv, am făcut greșeli de la început.

Trebuia să arătăm că avem putere să revenim, dar nu a fost așa. Ofensiv am mai încercat, dar fără să avem realizări. Din campioni să nu fim în Europa, să fim pe patru, nu e bine.

Obiectivul era play-off-ul, ne-am dus în jos și a culminat cu meciul acesta. Adversarul merită felicitat. Când pierzi, trebuie să reflectezi, sunt gânduri multe. Trebuie să muncim și să facem o echipă bună la anul”, a spus Hagi.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?