Superliga Romaniei Farul Constanţa, făcută şah mat la Cluj în 30 de minute. Elevii lui Hagi, de nerecunoscut

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

CFR Cluj s-a distrat în prima repriză cu Farul Constanţa, în ultimul meci din playoff. 



Clujenii au deschis scorul încă din minutul 7, din penalty, prin Ciprian Deac. Deac a avut nevoie de două execuţii de la punctul cu var pentru a deschide scorul, după ce pe prima a ratat-o, dar a repetat-o pentru că mai mulţi jucători de la Farul Constanţa au intrat în careu înainte de execuţie. 

Panagiotis Tachtsidis, jucătorul intrat în conflict cu Adrian Mutu, a fost cel care a majorat diferenţa de scor în minutul 16, cu un şut superb de la marginea careului, din prima, fără preluare. 

În minutul 22, Muhar a profitat de o ieşire greşită a lui Buzbuchi la o centrare şi a înscris cu capul, din apropierea porţii, pentru 3-0. 

În minutul 30, Daniel Bîrligea a marcat şi el, însă golul a fost anulat pentru offside. În minutul 38, Daniel Bîrligea a reuşit, totuşi, să facă 4-0, cu un şut deviat din marginea careului. 

Farul Constanţa a fost de nerecunoscut în prima repriză a meciului cu CFR Cluj, elevii lui Hagi nereuşind să pună în pericol poarta lui Răzvan Sava. În meciul tur, Farul s-a impus la Ovidiu cu 5-1. În urma acestui rezultat, Farul Constanţa ar putea pica pe locul 5 în clasament, dacă Sepsi Sf. Gheorghe o învinge pe Universitatea Craiova. 

Având în vedere rezultatul din prima repriză, este greu de crezut că CFR Cluj mai poate pierde meciul şi, astfel, îşi asigură locul 2, care duce în preliminariile Conference League. 

Asta înseamnă că Universitatea Craiova ar urma să joace barajul de calificare în preliminariile cupelor europene cu echipa care va câştiga barajul din playout, Oţelul sau Universitatea Cluj. 

Mihai Rotaru, supărat că Universitatea va trebui să mai joace încă un meci 

"Statistic vorbind, probabilitatea este foarte mare să jucăm barajul. 90% vom juca barajul. Ceea ce e o prostie. Joci tot sezonul într-un singur meci. Mai bine mergem la cazino direct. Poate vom avea accidentaţi după meciul cu Sepsi. Poate vom avea suspendaţi! Şi tot sezonul se joacă într-un meci de baraj, într-o singură manşă. Mi se pare grotesc!", a declarat Mihai Rotaru la Fanatik Superliga. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?